2777
2789
عنوان

زردی نوزاد 😭😭😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 7736 بازدید | 53 پست

همون یبوست بیشتر باعث زردیش میشه.قطره شیر خشت از داروخونه بگیر.مخصوص زردی نوزاده.تا میتونی بهش شیر بده تا تند تند ادرار کنه و زردیش کم بشه.

خودت هم آب انار رو بگیر بخور .برای کبد انار عالیه.

خدایا شکرت.
خودم شیرم کمه براهمین هم شیرخودمو میدم هم شیرخشک اولش ۲۱ بود ۵ روز تو دستگاه موند شد ۱۰ بعدش گفتن دس ...

عزیزم برای نوزاد ۱۱ روزه ۱۱ نرماله

اصلا نگران نباش

بالای ۲۰ خونو تعویض میکنن...برای پسر شما انجام ندادن؟

خدا خیلی دوسم داره چون بهم یه گل پسر داده🤩😘خدایا شکرت❤

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خودم شیرم کمه براهمین هم شیرخودمو میدم هم شیرخشک اولش ۲۱ بود ۵ روز تو دستگاه موند شد ۱۰ بعدش گفتن دس ...

ببین دو قطره بهش اب انار بده اب رو اتیش خودتم خنکی بخور همون آب انارم بخور کمترم شیر بده 

الان امروز شده ۱۱ هنوز دکتر نبردیم دستگاه آوردیم خونه که فعلا بالا نره تا شنبه که ببریم دکتر 

انقدر بچرو نزار تو دستگاه بچه میسوزه

عزیزم خودت هویج وگوجه بخور شیرتو بده نوزادت  بعد تاثیرشو ببین زردی فقط به خاطر گروه خونیه پدرو ...

نه عزیزم همه زردی ها به خاطر گروه خونی نیست 

به خاطر تغذیه هم هست

عزیز دلم زردیش کم میشه و به مرور رفع میشه.طبق تجربه یکی از دوستام گفت پسرش زردیش پایین نمیومده و چند روز شیر مادر نخورده شیرخشک دادن رفع شده.منم پسرم زردی داشت و زردیشم خیلی بالا بود طوری که پزشکا گفتن احتمال داره خونشو تعویض کنیم ولی قبل از اینکه ببرم بیمارستان کمی آب خیار بهش دادم.خدارو شکر یک روز بستری شد و زردیش پایین اومد و مرخص شد.بعد از اون بردم متخصص طب سنتی پشت گوششو حجامت کرد وبه خودمم گفت اصلا روغن حیوانی و گرمیجات نخور که زردی بچت بالا میره.در کنار شبر خودم روزی یکی دو وعده هم شیر خشک بهش میدادم.خدارو شکر به مرور خوب شد.پسر شما اگه بیرون روی داشته باشه خیلی کمک میکنه بهش

ای خواهرالان درکت میکنم بچه ی من دوماهس ،ازوقتی به دنیا اومد زردی داشت بستریش کردیم کم شد آوردیم خون ...

چی شد آخرش چیکارکردین؟؟به خدا دارم میمیرم از استرس شب وروزندارم 😣😣الان خوب شده؟