2777
2789
عنوان

کرونا گرفتم🙄

| مشاهده متن کامل بحث + 951 بازدید | 95 پست

ماهم خیلی رعایت کردیم ولی گرفتیم

چن درصد درگیره ریه ت

⛔اقایان درخواست دوستی ممنوع⛔امام رضا(ع):کسی که بر ارتکاب گناه پافشاری می‌کند و از آن دست‌بردار نیست و (در عین حال) از خدای خود طلب عفو و بخشش می‌کند در حقیقت خود را مسخره کرده است.💖اگه خواستید درد دل کنید یا مشکلی داشتید نیاز به حرف زدن داشتید میتونید رو من حساب کنید البته فقط خانم ها💖

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

نمی‌دونم والا فعلا که علایمی نداره.

شاید ناقل بی علامته حتی ممکنه دخترت خدای نکرده بوده ناقل بی علامت برای خودشون حطری ندارن فقط ب بقیه انتقال میدن

اگر از من بپرسی قوی ترین آدم دنیا کیه؟در جواب میگم زنی که تنهایی را یاد گرفته💜زنان قوی محض انکه ببینند فردی با معیارهای اخلاقیشان جور درنمی آید به سرعت از رابطه خارج می شوند👌
ازکجامطمنی عزیزم شایدسرماخوردی . تست دادی؟دکتررفتی؟؟

اولش فکر کردم سرماخوردم. تا دیشب بویایی و چشایی‌ام صفر شد. 

از نصف شب دچار تنگی نفس شدم.

امروزم چشمام درگیر شد.

دیگه رفتم دکتر اسکن ریه نوشت دید ریه‌ام درگیره.

نه تب دارم نه سرفه.

نویسنده‌ی سه اثر چاپ شده و  روزنامه‌نگار  کلیک===>خاطره زیبای زایمانم

دختر فقط روزی ۲ تا ۳ بار کندر تو آب جوش بریز حل. کن ریه‌ رو خیلی پاک می‌کنه تلخ‌ ولی عالیه 

و اینکه گلاب تو نصف لیوان بریز هر شب بقیه اش آب 

آب هویج‌ فراوان بخور 

آب سیب   آب پرتقال همگی هم طبیعی 

گوشت گوسفند و سوپ ماهیچه‌ 

دمنوش های زنجبیل و لیمو و آویشن 

گوجه کبابی 

و دکتر هم برو کلی آمپول و سرم‌ و دارو داره😢😢

احتمال هم‌ داره ۱۰ روز دیگه بویایی‌ برگرده

میبخشی و نمی‌بخشم!  می‌خوانی و نمی‌خوانم!         معبوداا...    امشبُ  آنگونه  برایم  رقم  بزن  که در  شأن خداییِ    توست نه در حدِ  بندگیِ  من                                               و خدایی که به شدّت کافیست🙏                                       

ویتامین‌ سی خوراکی روزی یه لیوان 

و حتماااااا ویتامین سی آمپولش‌ هم بزن 

و آمپول ویتامین‌ دی

میبخشی و نمی‌بخشم!  می‌خوانی و نمی‌خوانم!         معبوداا...    امشبُ  آنگونه  برایم  رقم  بزن  که در  شأن خداییِ    توست نه در حدِ  بندگیِ  من                                               و خدایی که به شدّت کافیست🙏                                       
مثل منی پس😅😅ما هم خیلی مراعات میکردیم یکبار رفتیم بازار گرفتم😂😂اصلا کرونا همچین که منو دید گفت و ...

خداییش حقم نبود😭😭😭😭

نویسنده‌ی سه اثر چاپ شده و  روزنامه‌نگار  کلیک===>خاطره زیبای زایمانم

من ۶ بار سرم زدم با کلی آمپول های ویتامین و برای سرفه‌ و درد