2777
2789

من 28 سالمه چند ماه عقد کردیم کوچیک ترین بودم خواهرم و فامیل های درجه یک مون همه بالا 33 ازدواج کردن شما کجا زندگی میکنین که تو این دوره 21 از نظرتون دیره؟؟؟؟😑😐😐

که گرچه رنج به جان می‌رسد،امید دواست☀️

من ۲۳ سالمه واقعا عمیقا حس میکنم داره دیر میشه چون نه خواستگار خوب میاد نه من آشنا میشم توی دوستی ام همه دنبال مسائل جنسین که من اهلش نیستم

اصلا غمم گرفته که خب الان من کی با یک نفر آشنا بشم یه ۲ سال بشناسمش رفت حدود ۳۰ بتونم ازدواج کنم😞

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

خودمم حس میکنم ولی خب باز میگم دور اطرافت میبینی

اره میتونی تو این سن ازدواج کنی ولی خب یجورایی زود محسوب میشه و هنوز وقت داری

تو اون سایتم نرو بنظرم کلا

من تجسم میکنم بات خودمو با یه بچه بغلم نمیذارم که ببینی کسی عاشق تر از من...

اره میتونی تو این سن ازدواج کنی ولی خب یجورایی زود محسوب میشه و هنوز وقت داری تو اون سایتم نرو بنظرم ...

انقد همه ازش حرف زدن ادم وسوسه میکردن میگفتن خوبه فلانه

من ۲۳ سالمه واقعا عمیقا حس میکنم داره دیر میشه چون نه خواستگار خوب میاد نه من آشنا میشم توی دوستی ام ...

ببین منم همینم بخاطر قیافم حالا تعریف از خود نباشه پیشنهاد دوستی ماشالله زیاده همین دو س هفته پیش ی پسره رو رد کردم پولدار چ میدونم هرچی بگی اوکی بود ولی ب قول تو من ادم دوستی های الان نیستم مسئلع دوستی های الان واقعا مسئله جنسیه

ببین منم همینم بخاطر قیافم حالا تعریف از خود نباشه پیشنهاد دوستی ماشالله زیاده همین دو س هفته پیش ی ...

تاپیشنهادشونو رد میکنم و میفهمن اهلش نیستم میرن 😞واقعا امشب قلبم شکست

میترسم ازدواجم دیر بشه💔