2777
2789
عنوان

دلیل این حالمو اصلا نمیفهمم😔

194 بازدید | 26 پست

تا حالا پیش اومده براتون؟ ناراحت باشی ولی ندونی چرا بی هیچ دلیلی عصبیم دلم گرفته گریم میاد حوصله پسرمو ندارم طفلی از صبح نتونستم درست بهش برسم وقت پریودمم نیست

عضو گروه کاهش وزن بامداد خمار❤گروه قرمز❤          قد ۱۷۰         وزن شروع یا بالاترین وزن ۱۰۲    وزن هفته پیش ۹۴.۱     وزن فعلی ۹۳.۱۵۰     هدف ها ۹۲ ۹۰ ۸۵ ۸۰ 

نمیدونم والا من داغونم😕

درلبخند یع دختر هزار کلمه پنهان است....                                مهم نیست که ما ب اجدادمان افتخار میکنیم مهم این است ایا انها به ما افتخار میکنند!!!!                                                      https://harfeto.timefriend.net/16231663520001 لینک چالشم حرفی درد دلی انتقادی چیزیی دارین بگین                                                  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم هرروز اینجورم دوس دارم سر بزارم ب بیابون🤦‍♀️

واقعا چرا

عضو گروه کاهش وزن بامداد خمار❤گروه قرمز❤          قد ۱۷۰         وزن شروع یا بالاترین وزن ۱۰۲    وزن هفته پیش ۹۴.۱     وزن فعلی ۹۳.۱۵۰     هدف ها ۹۲ ۹۰ ۸۵ ۸۰ 
منم اینطورم  مشکل تیرویید دارم شما ندارین؟؟

ن

شکلات یا بستنی بخور حالت خوب میشه

کارساز نیست 

مشکلات مالی ندارین؟

ن خیلی