2777
2789

دخترم ۲۰ ماهشه قبلا خیلی اب بازی دوست داشت اما الان وقتی حموم میبرم حتی اجازه نمیده لباساشو دربیارم و فقط میگه بریم و از ته دل گریه و جیغ میکشه منم مجبور میشم بیارمش بیرون با اینکه واسش شعر میخونم اسباب بازی میبرم..تورو خدا اگ پیشنهادی دارید بهم بگید

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اولش ترسناکه

اگه الان کوتاه بیای بعدا گریه و ... بیشتر میکنه چون دیده با گریه جواب گرفته

پس گریه کرد توجه نکن

یه وان یا تشک بگیر بره داخلش

باهاش بازی کن

شامپو و ... نره تو چشم و صورتش

آب مستقیم روی سرش نریز حالت خفگی پیدا کنه دستت رو بذار جلوی پیشانیش آب بریز یا از این کلاهها بگیر. از این کتابهای مخصوص حمام و اردک بگیر تو تشت باهاش بازی کنه تا خوشش بیاد.

ازش دلیل رفتارشو بپرسین و کمکش کنید حل بشه  سعی کنید یک مقدار کار ور به عهدش بشپرین و وقتی انج ...

دختر من دوسال و نیمشه.موهاش خودش میشوره.بدنش هم خودش لیف میزنه.دیگه کاری نداره تمیز شده یا ن.نمی ذاره ی ذره من بشورمش.سر همین همش مشکل دارم

چند بار فقط برین آب بازی یا با رنگ انگشتی بازی کنید رو کاشی ها. دستاشو بشور و بیار بیرون. تو وان یا لگن خودش کف زیاد درست کنه فقط بازی کنید بدون حمام کردن. لباس هاش رو هم در نیار که بترسه و نیاد.همزمان داستانهای کودکانه مربوط به تمیزی و حمام و اینا رو هم شبانه روز براش بخون. شعر حمومِ چرا رو براش دانلود کن بذار. سعی کن علاقمند بشه دوباره. 

آنتن‌هایی که هست صداها را از ریشه‌های درخت که در آب جوش بگذارند صدای هیاهو هست.
اولش ترسناکه اگه الان کوتاه بیای بعدا گریه و ... بیشتر میکنه چون دیده با گریه جواب گرفته پس گریه ک ...

البته گریه کردن بچه کاملا طبیعیه

باید تحمل کنی

ما همین الان هم خیلی هامون با غر و ناراحتی میریم حموم