2777
2789
دختر دار میشی و خیلی قدمش واسه زندگیتون خیره

وای خدا😍😍😍😍.انشالله مرسی عزیزم

اخرین ها همیشه یهویی میان......اخرین دیدار اخرین بوسه اخرین لبخند و .... اونوقت تو میمونی و یه دنیا دلتنگی... تا دیر نشده بهش بگو😔

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

برنمیگرده ولی پشیمونه ازینکه باهاشه

جواب منم بددده 

دوسم داره؟برمیگرده؟

من رو تو تاپیک های عکس و تاپیک های ترسناک تگ کنید😐                       
به نظرت طرف واقعا دختره رو دوست داره؟دختره ام واقعا اون و دوست داره؟ پشیمون نمیشه؟ فراموشش میکنم یا ...

به نظرم یکی که خیلیییی بهتر از اونه مال تو میشه

حتی دختره رو هم دوست نداره

ولی لیاقت تو خیلییی بیشتررره

حالا تو بگووو به نظرت من با ا خوشبخت میشم یا م

ᓘـُنُڪ آטּ قُمـــار بازے ڪِــہ بِباᓘـت آنچِـہ بوבش
هاله میندازه ،هاله کمرنگ

بنظرت رضا اون دختره ی عفریته رو ول میکنه؟

برمیگرده؟

احمد دوستم داره؟

اهل نی نی سایتم  چیزی هایی دیده ام توی این سایت    حتی نی نی یاری دیده ام که تعلیقم کرد و به ی دختر بچه ی ۱۸ ساله پیام داد خوشحال باش ترکوندمش😐😐😐برات متاسفم نی نی یار شب🙄اقتباسی از شعرای سهراب سپهری خدابیامرز داشتم     نوشته ی اعترضی به بی عدالتی از یک دختر مشرقی   از ادب و شخصیتت تشکر ویژه دارم نی نی یار ۵
پشیمونیش طول میکشه اخه دختره خیلی حواسش ب اون طرف هس و نمیزاره از دستش بره ولی خب میاد

@خابالو  

@خابالو  

مثلا چند ماه دیگه میاد؟

واقعا حس میکنی میاد؟خیلی حالم بده خیلی......

اگه بیاد درست میشه

با کلی وصله روی بالم هنوز بلند پروازم!✨ 
برنمیگرده ولی پشیمونه ازینکه باهاشه

چرا پشیمونه؟

اهل نی نی سایتم  چیزی هایی دیده ام توی این سایت    حتی نی نی یاری دیده ام که تعلیقم کرد و به ی دختر بچه ی ۱۸ ساله پیام داد خوشحال باش ترکوندمش😐😐😐برات متاسفم نی نی یار شب🙄اقتباسی از شعرای سهراب سپهری خدابیامرز داشتم     نوشته ی اعترضی به بی عدالتی از یک دختر مشرقی   از ادب و شخصیتت تشکر ویژه دارم نی نی یار ۵
ای جووونم مبارررکه خببببببب

عزیزم تو جوابمو بده حست چیه برمیگرده؟دوسم داره؟

من رو تو تاپیک های عکس و تاپیک های ترسناک تگ کنید😐                       
هاله ی خیلی خیلی کمرنگه

منم سر پسرم هاله ام خیلی کمرنگ‌بود ولی خب باردار بودم

اخرین ها همیشه یهویی میان......اخرین دیدار اخرین بوسه اخرین لبخند و .... اونوقت تو میمونی و یه دنیا دلتنگی... تا دیر نشده بهش بگو😔
دربارهی خصوصیاتم ؟ اون رشته ای رو که میخام میارم ؟ کی ازدواج میکنم ؟ کسی که دوسش دارم دوسم داره ؟

کسی ک دوسش داری اره ی خورده دوست داره

تنهایی خودت ولی نشون نمیدی ناراحتیاتو ب روت نمیاری میریزی توخودت دوستای کنارت داری ک خیلی حسودن ازدواجت خیلی طول نمیکشه ولی با اولین خاستگار نباشه رشته ای و ک میخای نمیاری طول میکشه

لایک نکن پیلیز ریپ دوس ریپ بزن بابا🙁سالام...نمیدونم چرا همیشه خابم میاد شاید ب جای خون تو رگام خستگی‌ یا دوغ جریان داره😐امممم و این ک ی ۱۸ ساله ی کیوتم😎💕#شیفت_شب🐣