2777
2789
😂😍🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️چجوری اخه سر بحثو باز کنم فامیله 🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️

فامیل باشه خب دوسش داری دیگه چی ازین بالاتر

لایک نکن پیلیز ریپ دوس ریپ بزن بابا🙁سالام...نمیدونم چرا همیشه خابم میاد شاید ب جای خون تو رگام خستگی‌ یا دوغ جریان داره😐امممم و این ک ی ۱۸ ساله ی کیوتم😎💕#شیفت_شب🐣

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

😂😍🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️چجوری اخه سر بحثو باز کنم فامیله 🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️

چقدر فامیله؟خیلی نزدیکه یهت؟یا دوره؟

اخرین ها همیشه یهویی میان......اخرین دیدار اخرین بوسه اخرین لبخند و .... اونوقت تو میمونی و یه دنیا دلتنگی... تا دیر نشده بهش بگو😔
حسم میگه پسره ولی انشالله همونی بشه ک میخای

رضا اون دختره ی هرزه رو ول میکنه؟

برمیگرده بنظرت؟

اهل نی نی سایتم  چیزی هایی دیده ام توی این سایت    حتی نی نی یاری دیده ام که تعلیقم کرد و به ی دختر بچه ی ۱۸ ساله پیام داد خوشحال باش ترکوندمش😐😐😐برات متاسفم نی نی یار شب🙄اقتباسی از شعرای سهراب سپهری خدابیامرز داشتم     نوشته ی اعترضی به بی عدالتی از یک دختر مشرقی   از ادب و شخصیتت تشکر ویژه دارم نی نی یار ۵
عزیزم حست بمن گفتی تا دو سه ماه دیگه باردار میشی حست نسبت به جنسیت چیه؟

دختر دار میشی و خیلی قدمش واسه زندگیتون خیره

لایک نکن پیلیز ریپ دوس ریپ بزن بابا🙁سالام...نمیدونم چرا همیشه خابم میاد شاید ب جای خون تو رگام خستگی‌ یا دوغ جریان داره😐امممم و این ک ی ۱۸ ساله ی کیوتم😎💕#شیفت_شب🐣
درسته به نظرت کی پشیمون میشه؟ و اگه برگرده درست میشه؟    

زمانشو نمیتونم بگم ولی آره برمیگرده شاید خیلی دیر

امیدتو از دست نده💕

داداش قشنگم تو ۱۷ سالگی تصادف کرد و شب تولدش آسمونی شد و ما رو با کلی دلتنگی تنها گذاشت واسه شادی روحش صلوات میفرستی؟💜
هی گمت میکنم🙁 الان بپرس ازم

من و علیرضا بهم میرسیم؟؟

من ۹_۹_۹۹ بیمارسنان مورد علاقم  مشغول بکارم😍😍دوستان من ازمون علمی قبول شدم و مصاحبه مونده که احتمالا ۵یا ۶ ماه طول بکشه،جوابش بیاد
هاله میندازه ،هاله کمرنگ

خب مثبته دیکه.معطل چی هستی گلم؟

اخرین ها همیشه یهویی میان......اخرین دیدار اخرین بوسه اخرین لبخند و .... اونوقت تو میمونی و یه دنیا دلتنگی... تا دیر نشده بهش بگو😔
رضا اون دختره ی هرزه رو ول میکنه؟ برمیگرده بنظرت؟

برنمیگرده ولی پشیمونه ازینکه باهاشه

😂😂😂ای جانم خب من توهمه تاپیکا کسایی ک زیادباهاشون چت کنم توخاطرم میمونن😘😘

باهوش باهوش...................حال دوقلو هات خوبه..............برو با شوهرت دوست کن این کارا چیه هی بیا معزرت خواهی................. ولا

خدااایاشکرت هوامو داری.......خدایاشکرت تا قبل از 1فروردین 1402 خبرهای خیلی خیلی خوبی بهم میرسه...😍و به ارزوم رسیدم خدایاشکرت