نه بدتر نمیشی.باید هر روز بخوری.یک پودره از چنتا گیاه تهیه میشه.سیستم ایمنی بدن بالا میبره.ماهممون ک ...
میخوریم حتما ممنون
🌻🌱💎 حتی اگر بدانم که دنیا فردا تکه تکه خواهد شد باز هم درخت امیدم را عاشقانه میکارم.😍🍃چقدر جهان می تواند زیبا باشد ،اگر در آن فقط هنر و لذت و عشق وجود داشت!
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
حتما حتما بگو داروهاشون استفاده کنن بیشتر نشه ویتامین سی حوشان هزار میلی هم هروز یکی بخورین
میخورن ولی سرفه هاشون خیلی زیاد شده 😢
🌻🌱💎 حتی اگر بدانم که دنیا فردا تکه تکه خواهد شد باز هم درخت امیدم را عاشقانه میکارم.😍🍃چقدر جهان می تواند زیبا باشد ،اگر در آن فقط هنر و لذت و عشق وجود داشت!
تف به این بیماریه عجیب.شروع کن سوره نحل و انعام رو هزوز بخون
تو رو خدا دعا کن پدر و مادرم خوب بشن😢
میخونم
دارو امام کاظم ویتامین سی سوپ بلدرچین دمنوش پونه اویشن دمنوش اکیناسه همه اینارو استفاده کنین
ممنون عزیزم حتما
خودت رو تقویت کن و هر روز ویتامین سی بخور الان بری سی تی اسکن بدی اصلا مشخص نمیشه
کاش نباشه من حدود ۲ هفته پیش سخت سرنا خوردم نمیدونم کرونا بود یا مریضی خیلی اذیتم کرد ۱هفته ای خوب شدم الان بعد ۲هفته امروز اینجورم رفتم دکتر گلومو ببینه ک چرک داره یا نه گفتش نه ولی آموکسی سیلین نوشت و ویتامین دی میترسم این سری کرونا بگیرم