2777
2789
عنوان

این کلاه با چه لباس هایی ست میشه؟

985 بازدید | 24 پست

این کلاه را خریدم همراه شال گردن رنگ خودش ولی الان از خریدش پشیمونم حس می کنم سخت ست میشه نظر شما چیه؟ رنگ خردلی منظورمه 

‍ «بیایید به قفسه کتابخانه دخیل ببندیم؛ دوستانی صمیمی پیدا می شوند که حاجات ما را برآورده کنند.»

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

گلاب ب روت دارم میترکم حسش نیس برم دس ب اب🥴😀

ازین کاربری{2}نفر استفاده میکنن🙏🙏🙏 هموقضاوت نکنیم....من ندادم به سکینه قسمت میترررررسم،،یکنفر دادقسم درحرمت غوغاشد😭🏴🖤شکسته بالو پرِ من ولییییی دلم تنگ است سفربه کربلارو خودت درستش کن موووولای خوبم🖤🏴😭
با کاپشن سورمه ای خیلی خوب میشه

کلا قشنگ هست؟ 

فکر می کنم خیلی جیغه 

واقعا پشیمون شدم 🤦‍♀️

کت جین آبی تیره بهش میاد؟ 

‍ «بیایید به قفسه کتابخانه دخیل ببندیم؛ دوستانی صمیمی پیدا می شوند که حاجات ما را برآورده کنند.»
کلا قشنگ هست؟  فکر می کنم خیلی جیغه  واقعا پشیمون شدم 🤦‍♀️ کت جین آبی تیره بهش میاد؟&n ...

اره خیلی قشنگه از نظر من اره امتحان کن فکر کنم به آبی بیاد کلا به رنگای تیره میاد

گلاب ب روت دارم میترکم حسش نیس برم دس ب اب🥴😀

نه دیگه  می دونم خردلی و مدل این کلاه قشنگه مل با ست کردنش دارم نیازی به این همه اغراق نیست