2777
2789
عنوان

قضاوت

| مشاهده متن کامل بحث + 245 بازدید | 30 پست
وااا،مگه دختر بلانسبت حیوونه بخوان بکشنش،اونم زندس حق انتخاب داره خب

فکر میکنم اینجور خانوم ها که همچین نظری دارن یا آقا هستن یا خیلی سطح درک و شعور پایینی دارن

فکر میکنم اینجور خانوم ها که همچین نظری دارن یا آقا هستن یا خیلی سطح درک و شعور پایینی دارن

شایدم خلع عاطفی دارن دوران کودکی ونوجوانی خوبی نداشتن

تاتوانی رفع غم از چهره ی غمناک کن،درجهان گریاندن آسان است، اشکی پاک کن😍

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نمیدونم چه لزومی داره تو کار دیگران دخالت کنیم

خودتو ناراحت نکن عزیزم

هرکس یه فرهنگی داره و عقیده خودش رو با زور میخواد فرو کنه تو مغز دیگرون متاسفانه

تدریس خصوصی زیست وریاضی وفیزیک و شیمی پایه و کنکور با مبلغی که رضایت داشته باشید😍خودمم دانشجو ام و رتبه زیر ۵۰۰  منطقه ۲کنکور۹۹ بودم و امیدوارم که بتونم کمک کنم به دوستای عزیزم
خودتو ناراحت نکن عزیزم هرکس یه فرهنگی داره و عقیده خودش رو با زور میخواد فرو کنه تو مغز دیگرون متاس ...

اینجور آدما باعث میشن خیلی از آدما خودکشی کنن یا کشته بشن و این اصلا چیز خوبی نیست

اینجور آدما باعث میشن خیلی از آدما خودکشی کنن یا کشته بشن و این اصلا چیز خوبی نیست

خب درسته منتها به نظر من بخاطر حرف کسی نباید زندگی رو تغییر داد و سراغ خودکشی و اینا رفت

چون باید به چشم یک دیوانه نگاه کنیم بهشون و اهمیتی برا حرفاشون قائل نشیم عزیزم

تدریس خصوصی زیست وریاضی وفیزیک و شیمی پایه و کنکور با مبلغی که رضایت داشته باشید😍خودمم دانشجو ام و رتبه زیر ۵۰۰  منطقه ۲کنکور۹۹ بودم و امیدوارم که بتونم کمک کنم به دوستای عزیزم
البته خانمهای زن ستیز هم زیاد داریم اما خب گاهی نمیشه تشخیص داد

امان از خانم های زن ستیز رسما میگن ما برده ایم باید بهمون بگن چه موقع بمیرم چه موقع زنده باشیم