2777
2789
عنوان

قضاوت

245 بازدید | 30 پست

واقعا متاسفم برای یه تعدادی از خانم ها که ضد خودشونن میگن ما حق آزادی نداریم میخوایم داخل اسارت باشیم این جوری بهتر چون به انحراف کشیده نمیشیم خیلی راحت به امثال من ننگ هرزه گی میزنن برای امثال من هیچ مهم نیست نظر شما چیه ما فقط میخوایم تو یه دختر تو یه زن بفهمی جایگاهت تو زندگی چی هست همین...

قضیه چیه

هر کس تفکرش با تو متفاوت است، دشمنت نیست. انسان دیگری است با دیدگاه دیگر، فقط همین.   یه خانم با نام کاربری من برای خودش اینجا اکانت درست کرده جهت اطلاع بگم اون من نیستم و هیچ ارتباطی با من نداره فقط از نام کاربری من استفاده کرده که من از این کارش واقعا ناراحت هستم  

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چی شده چی گفتن بهت مگه عزیزم؟

تدریس خصوصی زیست وریاضی وفیزیک و شیمی پایه و کنکور با مبلغی که رضایت داشته باشید😍خودمم دانشجو ام و رتبه زیر ۵۰۰  منطقه ۲کنکور۹۹ بودم و امیدوارم که بتونم کمک کنم به دوستای عزیزم
عزیزم حس خوبی بهت دارم 😍

ممنون عزیزم😍😍😍😍😍😘😘🌹🌹🌹🌹

هر کس تفکرش با تو متفاوت است، دشمنت نیست. انسان دیگری است با دیدگاه دیگر، فقط همین.   یه خانم با نام کاربری من برای خودش اینجا اکانت درست کرده جهت اطلاع بگم اون من نیستم و هیچ ارتباطی با من نداره فقط از نام کاربری من استفاده کرده که من از این کارش واقعا ناراحت هستم  
یه تعدادی از خانوم ها تو تایپیک خانومی که خواهراشون به دلایلی خونه رو ترک کرده بودن منم هرزگی میزنن ...

خب یعنی خونشون وترک کردن رفتن سمت آزادی😐

تاتوانی رفع غم از چهره ی غمناک کن،درجهان گریاندن آسان است، اشکی پاک کن😍
یه تعدادی از خانوم ها تو تایپیک خانومی که خواهراشون به دلایلی خونه رو ترک کرده بودن برچسب هرزگی میزن ...

آزادی که حق انسانه چه زن چه مرد

ولی خب فرار راه جالبی نیس 

البته شاید شرایطشون ایجاب میکرده 

تدریس خصوصی زیست وریاضی وفیزیک و شیمی پایه و کنکور با مبلغی که رضایت داشته باشید😍خودمم دانشجو ام و رتبه زیر ۵۰۰  منطقه ۲کنکور۹۹ بودم و امیدوارم که بتونم کمک کنم به دوستای عزیزم
من نمیدونم ماجرا چیه به جای دل داری دائم میگن باید دخترُ کشت آزادی ازش گرفت...

وااا،مگه دختر بلانسبت حیوونه بخوان بکشنش،اونم زندس حق انتخاب داره خب

تاتوانی رفع غم از چهره ی غمناک کن،درجهان گریاندن آسان است، اشکی پاک کن😍