2777
2789

دوستان دوان عقدم. میخوام هر کسی براساس تجربش ی نصیحت بهم بگه.ممنونم

اگه چشمت افتادبه امضام،یه صلوات واسه سلامتی نی نی توراهیم ، پدرومادرم ،خودم و شوهرم بفرست‌،،ان شالله همین کار خوبت یه گره اززندگیت بازکنه مهربونم❤

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

هیچوقت هیچ چیزوبه جاریت حتی اگرباهات صمیمی بودونگو

اختلاف خودتوشوهرتو توخونه باهم حل کنین

همیشه براهرکاری باهم مشورت کنین طوری ک همه بدونن

لایک نکن، اعلاناتم پره🤕🥴، براعکسا تگم کنین🤩🥰

بی احترامی بد دهنی اینا از طرف مرد اگه از دوران عقد شروع بشه فکر نکن عروسی میکنی خوب میشه هر چی جلو تر بری وحشی تر و بی ادب تر میشه مرد تنبل همیشه تنبله عوض نمیشه اگه این چیزا رو دیدی حساب کار دستت بیاد از طرف منی که دیدم و باور نکردم و الان دارم تاوان پس میدم 

کمتر برو خونه پدرشوهرت.از روی خودشیرینی هم زیادی کار نکن.پیش کسی با شوهرت دعوا یا قهر نباش

زن باید تمیز باشه همیشه غذاش رو گاز باشه خونش بوی گل بده عطر تنش تو خونه بپیچه.تا مثل من دلبر اقاش باشه.اسم کاربریمم تیکه کلام شوهرمه.
نذار خانواده ی همسرت از اختلافاتتون چیزی بدونن

قبلا این اشتباهو کردم! یا الانم اگه ازیه کارهمسرم خوشم نیاد بجای خانواده خودم پیش مادرش اگه حرف بشه میگم

اگه چشمت افتادبه امضام،یه صلوات واسه سلامتی نی نی توراهیم ، پدرومادرم ،خودم و شوهرم بفرست‌،،ان شالله همین کار خوبت یه گره اززندگیت بازکنه مهربونم❤

با خانواده همسر گرم برخورد کن ولی اسرار زندگیتونو براشون نگو 

ببین سر چه مسائلی تشابه دارین و سرچه مسائلی اختلاف دارین بعد سعی کن تشابه ها بیشتر بشه  پررنگ تر بشه و اختلاف ها اگه اساسی نیس باید کمرنگ بشه و اگه اساسی هس باید حل وفصل بشه

یک خانومم که حجته مسلمانی ام امام حسین علیه السلامه این جمله را توی فیلمِ روز واقعه ازیک نصرانی که شاهد واقعه ی کربلا بود شنیدم