2821
2789

۰مگه جاری هم حسودی میکنن،؟؟

علاف سایتم😑😑😑مادر ی دختر عاقل ومودب😍😍خوشحالمم که دخترم تربیتش خوبه😄😍😍انشالله میتونم همینطور جلو برم برا تربیتش😍😍زیاد میام سایت کم چت میکنم😑اگه جایی ریپلایم کردی لایکت کردم فک نکنید حق با شماست😊فقط حال ندارم چت کنم😕سایت شده سرگرمیممم😔ولی رفیقی ندارم😮گاهی وقت بدون مخاطب وتایپک خاصی ساعت ها داخلش چرخ میزنم😮😑ولی نمیتونم دل بکنم ازش😕

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

دایورت کن براحتی

تدریس خصوصی زیست وریاضی وفیزیک و شیمی پایه و کنکور با مبلغی که رضایت داشته باشید😍خودمم دانشجو ام و رتبه زیر ۵۰۰  منطقه ۲کنکور۹۹ بودم و امیدوارم که بتونم کمک کنم به دوستای عزیزم
بیخیال بابا اصلا چرا باید انقدر درگیر بقیه باشین خب؟؟؟؟

بخدا من سه ماهمه اصلا به رومم نمیارم امشب فهمیده بارداره انقددست به کمرش گذاشته وخودشولوس کرده حالم بهم خورده

بخدا من سه ماهمه اصلا به رومم نمیارم امشب فهمیده بارداره انقددست به کمرش گذاشته وخودشولوس کرده حالم ...

وا مطمئنی شما حسودی نمیکنه؟؟؟ بزار لوس کنه خب عزیزم شوهرش نازشو میخره چرا اهمیت میدی 

همه بارداریا ک مث هم نیست

هیچکس من نیست و این قدرت منه💪تآج👑روسَر مَنِع توچِرا گِرِفتی فآزِپآدِشآیی😉
وای خیر نبینه روشو کم کن وگرنه هی روز ب روز بدتره و پیش خانواده شوهرت خرابت میکنه و هرکاری میکنی فای ...

ازترس اینکه مبادا یه وقت یکی یه عزیزم به بچه من نگه داره سومیشم میاره