2821
2789
ادم هفته دوبارداری کمرشو میگیره واقعا؟؟؟؟

من دوماه اول بارداریم به شدت کمردرد داشتم به شدتتتتتت مثل پریودی واقعا دردداشتم اما کم کم خوب شد تاماه اخر 

هیچکس من نیست و این قدرت منه💪تآج👑روسَر مَنِع توچِرا گِرِفتی فآزِپآدِشآیی😉

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نمی دونم چرا انقدبهم ریختم حالا که دارم فک میکنم ازخودم بدم اومد من اصلا آدمی نیستم به زندگی کسی کاری داشته باشم ولی عجیب بهم ریختم ازرفتاراش خدایا خودت حسادتوازدل همه دور کن😥😥😥

شایدم من پوستم کلفته که همه کاری میکنم هیچیمم نیس تاحالام نزاشتم کسی چیزی جلوم بردار بزارکنه اشتباه ...

بیخیال بابا کاش من خدا کمکم کنه باردار شم جاریام حسودی بهم کنن بدم کنن مسخرم کنن فقط خدا همچین دورانیو لحظاتو برامنم بخواد ..من جاریام خونه خریدم ماشین خریدیم یکدوم نیومدن برا تبریک هیچ هعی یه مبارک باشه خالی نگفتن بخدا پاگشام کرد جاری بزرگه مثلا ‌.کادو یا پول هیچی بهم نداد 😂اما من بچش اومد دنیا یاهرمناسبتی فوری رفتم و اهمیت نمیدم 

بیخیال بابا کاش من خدا کمکم کنه باردار شم جاریام حسودی بهم کنن بدم کنن مسخرم کنن فقط خدا همچین دوران ...

بخدامنم وضع تورودارم دقیقا همین کاراروبامنم کردن براعروسیم یه تبریک خشک وخالیم نگفتن ازیه ماه قبلشم باپدرشوهرم قهرکرده بود ولی بخدا من کاری بهش ندارم هیچ وقتم بدشونخواستم درسته از اول اومدم توخونه خودم ولی چندسال عقدموندم ومشکلاتشوبه جون خریدم ولی اصلا اینا به چشمشون نیس

بخدامنم وضع تورودارم دقیقا همین کاراروبامنم کردن براعروسیم یه تبریک خشک وخالیم نگفتن ازیه ماه قبلشم ...

بیخیال عزیزم حیف نباشه بخاطر جاری اوقات خودتو تلخ کنی تو الان بارداری اصلا نباید عصبی وناراحت باشی میدونم خیلی بده و درکت میکنم خودمم بخدا اذیت میشم چون اونا پدرشوهر خونه زندگی همه چی بهشون داده ب ما نداده برا پول اومدیم شهر غریب سختی میکشیم بچه نداریم اونا درآسایش ورفاهن اما ما بیچاره با این حالم حسودی میکنن و دلشون نمیاد حداقل برا حفظ ظاهر یه تبریک بگن یا میریم اونجا یه دعوت کنن . اما من حتی تو دعا هام دعاشون میکنم واقعا دلم برا خودم میسوزه . اما دوست عزیزم تو هم خودتو ناراحت نکن و از ته دلت برامنم دعا کن خدا دامنمو سبز کنه به نظر و رفتار هیچ احدی اهمیت ندم من بچه داشته باشم دیگه هیچی برام مهم نیس ان شاءلله بچت سالم بیاد بغلت .برامنم دعا کن همیشه بگو خدایا دامن این بندتم سبز کن😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢

بیخیال عزیزم حیف نباشه بخاطر جاری اوقات خودتو تلخ کنی تو الان بارداری اصلا نباید عصبی وناراحت باشی م ...

عزیزم به حق فاطمه زهرا به زودی زود دامنت سبزبشه عزیزم یه دوقلونازبیاری😘😘😘😘

الهی آمیننننننننن وای عزیزم دعام کن توروخدا شاید خدا نظری انداخت بهم ای خدا ای خدا خیلی دلم میخواد ...شما بچه اولته؟؟؟

دعا کن برام منم برات دعا میکنم همیشه زندکی بروفق مراد باشه وخوش باشی ان شاءلله ..شنیدم که دعای زن باردار زودتر مستجاب میشه دعا کن از ته دلت واقعا دوسدارم طعم مادرشدنو بچم چرا باید ازاین نعمت محروم باشم 😔😔😔

الهی آمیننننننننن وای عزیزم دعام کن توروخدا شاید خدا نظری انداخت بهم ای خدا ای خدا خیلی دلم میخواد . ...

اره گلم اوله حتما برات دعامیکنم سرنمازام حتما ....