نمی دونم چرا انقدبهم ریختم حالا که دارم فک میکنم ازخودم بدم اومد من اصلا آدمی نیستم به زندگی کسی کاری داشته باشم ولی عجیب بهم ریختم ازرفتاراش خدایا خودت حسادتوازدل همه دور کن😥😥😥
بیخیال بابا کاش من خدا کمکم کنه باردار شم جاریام حسودی بهم کنن بدم کنن مسخرم کنن فقط خدا همچین دوران ...
بخدامنم وضع تورودارم دقیقا همین کاراروبامنم کردن براعروسیم یه تبریک خشک وخالیم نگفتن ازیه ماه قبلشم باپدرشوهرم قهرکرده بود ولی بخدا من کاری بهش ندارم هیچ وقتم بدشونخواستم درسته از اول اومدم توخونه خودم ولی چندسال عقدموندم ومشکلاتشوبه جون خریدم ولی اصلا اینا به چشمشون نیس
بخدامنم وضع تورودارم دقیقا همین کاراروبامنم کردن براعروسیم یه تبریک خشک وخالیم نگفتن ازیه ماه قبلشم ...
بیخیال عزیزم حیف نباشه بخاطر جاری اوقات خودتو تلخ کنی تو الان بارداری اصلا نباید عصبی وناراحت باشی میدونم خیلی بده و درکت میکنم خودمم بخدا اذیت میشم چون اونا پدرشوهر خونه زندگی همه چی بهشون داده ب ما نداده برا پول اومدیم شهر غریب سختی میکشیم بچه نداریم اونا درآسایش ورفاهن اما ما بیچاره با این حالم حسودی میکنن و دلشون نمیاد حداقل برا حفظ ظاهر یه تبریک بگن یا میریم اونجا یه دعوت کنن . اما من حتی تو دعا هام دعاشون میکنم واقعا دلم برا خودم میسوزه . اما دوست عزیزم تو هم خودتو ناراحت نکن و از ته دلت برامنم دعا کن خدا دامنمو سبز کنه به نظر و رفتار هیچ احدی اهمیت ندم من بچه داشته باشم دیگه هیچی برام مهم نیس ان شاءلله بچت سالم بیاد بغلت .برامنم دعا کن همیشه بگو خدایا دامن این بندتم سبز کن😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢