2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من سه هفته اس سرفه میکنم  امروز هم بدن درد  درمان کرونا مجانیه؟

اصلا کرونا داروی درمان نداره که دوست عزیز 😐

نه تو آنی که همانی نه من آنم که تو دانی 🌬️🌊 با افتخار گیاه‌خوار هستم🍃💚صلح از بشقاب ما آغاز می‌شود🍃 
منم کسلم  البته دیشب نخوابیدم تا ۴ صبح

حواست به خودت باشه مایعات بخور منم اولاش همین طوری بودم ولی نابود شدم خیلی بده هیچ کسم بهم نزدیک نمیشه خسته شدم 

التماس دعا برام دعاکنیدمامان بشم 
اصلا کرونا داروی درمان نداره که دوست عزیز 😐

عزیزم من خیلی درباره کرونا خوندم خودم میدونم هنوز واکسن اکسفورد یک ماه و نیم دیگه تولید انبوه میشخ و درمان فعلا با دادن یک یری دارو هست که کمک ب سیستم ایمنی بدن میکنه منظورم از درمان رفتن به بیمارستان و بستری شدن بود!

احتمالا داری. یه هفته دیکه هم وایسا خونه اختمالا ناقلی . مثل من

من میرم سرکار ۴روز فقط استراحت کردم مجبورم برن سرکار ولی فاصله رورعایت میکنم و۲تا ماسک میزنم 

حواست به خودت باشه مایعات بخور منم اولاش همین طوری بودم ولی نابود شدم خیلی بده هیچ کسم بهم نزدیک نمی ...

من خیلی رعایت میکردم  فقط تنها جاهایی که رفتم دانشگاه  بود ...فک میکنم از یکی از نزدیکان گرفتم 

من میرم سرکار ۴روز فقط استراحت کردم مجبورم برن سرکار ولی فاصله رورعایت میکنم و۲تا ماسک میزنم 

نمیتونی بری دکتر برات مرخصی بنویسه؟ هرچی بیشتر استراحت کنی زودتر خوب میشی

نه تو آنی که همانی نه من آنم که تو دانی 🌬️🌊 با افتخار گیاه‌خوار هستم🍃💚صلح از بشقاب ما آغاز می‌شود🍃 
نمیتونی بری دکتر برات مرخصی بنویسه؟ هرچی بیشتر استراحت کنی زودتر خوب میشی

اصلا بهش فکرم نکردم میرم ۳ساعت سرکار حاضری میزنم مرخصی ساعتی میگرم میام