2777
2789
من ن وقتی رفتم دکتر کلی دارو مسکن حالت تهوع پسرم و سوزن تقویتی بهم زد 

بنظرم  تست انتی بادی بده

Pcr میکنن سوپاپ رو تا آخر بینیت البته مطمئن تره سریعتر هم گمانم جواب میده 

انتی بادی اگه قبلا هم مبیتلا بودی نشون میده

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بنظرم  تست انتی بادی بده Pcr میکنن سوپاپ رو تا آخر بینیت البته مطمئن تره سریعتر هم گمانم جواب ...

الانم خوب شده باشم نشون میده 

التماس دعا برام دعاکنیدمامان بشم 
ببین عزیزم کرونا با اندازه گیری اکسیژن خون ممکنه مشخص نشه .فقط  آزمایش PCR  مشخص میکنه

ببین من چند ماه پیش تنگی نفس شدید گرفتم فک کردم کروناس 

تا رفتم اورژانس همین اندازه گیری اکسیژن رو انجام داد بعد گفت مال فشار عصبیه 

بنظرم  تست انتی بادی بده Pcr میکنن سوپاپ رو تا آخر بینیت البته مطمئن تره سریعتر هم گمانم جواب ...

واسه سرفه چی بخورم اصلا نمیتونم نفس عمیق بکشم 

حالا محض اطمینان برو 

راستی قرص جوشان ویتامین سی هم بگیر 

منم نمیدونم سرفه هام دارم یا نه 

فکر بهش نکن 

دیر یا زود همه میگیرن طبق گفته های یک دکتری

تا واکسن ب ایران برسه هم گمونم ۶ ماه دیگه طول بکشه 

حالا محض اطمینان برو  راستی قرص جوشان ویتامین سی هم بگیر  منم نمیدونم سرفه هام دارم یا ن ...

خداکنه هیچ کس نگیره خیلی بده خیلی دردآوره شدم پوست استخون دکترم رفتم به من گفت ی انفولازا ی کرونا بعدش خودم دیدم علائم خیلی شبیه هس دیگه خودمو فرنطینه کردم 

ببین من چند ماه پیش تنگی نفس شدید گرفتم فک کردم کروناس  تا رفتم اورژانس همین اندازه گیری اکسیژ ...

آخه اندازه گیری اکسیژن خون ربطی ب فشار عصبی هم نداره ، چرا ب شما اینو گفتن ، منظور منم اینکه اندازه گیری اکسیژن خون نمیتونه تشخیص صد در صدی از کرونا بده.