2789
عنوان

مرد خسیس

| مشاهده متن کامل بحث + 284 بازدید | 34 پست
گذاشتم  ولی همش ۳۰۰ میریزه  خیلی کمه این پول

باورت میشه من شاغلم ولی همه حقوقم میره به حساب شوهرم؟؟؟

البته یه کارت پر دستمه باهاش مایحتاج خونه و خودمو بچه هارو میخرم. بیشتر وقتها هم باهم میریم خرید 

همسر منم اینطوره یه ۳۰۰میده فکرکرده کلیه بهش میگم مانتوهم نخریدم فقط لباس خونه تاحقوق میگیره همه حساباشوچک میکنم بهش میگم ۳۰۰دیگه بده ارایشی ولباس نتونستم بخرم

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

باورت میشه من شاغلم ولی همه حقوقم میره به حساب شوهرم؟؟؟ البته یه کارت پر دستمه باهاش مایحتاج خونه و ...

خب اسمش اینه که میره تو کارت همسرت ولی کارت دست خودته دیگه ، همینش خوبه 

منم دانشجوام ولی روزبروز بیشتر احساس میکنم ک باید برم سرکار

دوستت دارم ، منو ببخش ، سپاسگزارم ، متاسفم 🤍میشه اگه امضامو دیدی یه صلوات واسه سلامتی امام زمان بفرستی ؟ ⁦❤️
این ماهی ۳۰۰برای چیه؟  مایحتاج خونه رو کامل جدا میخره؟این فقط برای خودته؟

ما عقدیم ، آره برای خودم

دوستت دارم ، منو ببخش ، سپاسگزارم ، متاسفم 🤍میشه اگه امضامو دیدی یه صلوات واسه سلامتی امام زمان بفرستی ؟ ⁦❤️
از الان تو عقد که دوران احساساته این مدلیه وای به بعد  راستی درامدش چقدره چون باید نسبت به درا ...

نمیدونم راستشو بخای ...

نمیدونم راستشو بخای ...

خب متوجه نمیشی حدودی میشه دیگه

الان من مثلا شوهرم پزشک باشه میدونم حدودی چقد در میاره..ارایشگر باشه میدونم حدودی چقدره..کارمند باشه میفهمه دیگه ادم حدودشو 

خب متوجه نمیشی حدودی میشه دیگه الان من مثلا شوهرم پزشک باشه میدونم حدودی چقد در میاره..ارایشگر باشه ...

من خیلی پرتم از همه چی

پس تموم سعیتو کن درستش کنی  اگه درست نشه واقعا زندگی با آدم خسیس سخته  مدل نامزد شما که ...

چجوری آخه