2789
عنوان

مرد خسیس

284 بازدید | 34 پست

شوهرم خیلی خسیسه

چنبار بهش گفتم پول لازم دارم

اول میگه ندارم بعد میگه چشم میدم و فلان بعدم نمیده

چیکارش کنم 😔

دوستت دارم ، منو ببخش ، سپاسگزارم ، متاسفم 🤍میشه اگه امضامو دیدی یه صلوات واسه سلامتی امام زمان بفرستی ؟ ⁦❤️

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

شاید نداره واقعا

داره

واسه خودش لباس و حتی چیزای غیر ضروری میخره بعد به من میرسه میگه ندارم

دوستت دارم ، منو ببخش ، سپاسگزارم ، متاسفم 🤍میشه اگه امضامو دیدی یه صلوات واسه سلامتی امام زمان بفرستی ؟ ⁦❤️
ماهیانه بگیر 

فقط ماهی ۳۰۰ میده! کوفتم نمیشه باهاش خرید

با خودش برو همه چی بخر

اتفاقا میگه باهم بریم بخریم ولی تو این کرونا دلم نمیخاد

بعدم دلم میخاد پول بده به خودم

قانون مشخصی بزارید و بهش متعهد باشید. هر ماه تحت هر شرایطی یه مقدار با توجه به دارمدش به حسابت بریزه ...

گذاشتم 

ولی همش ۳۰۰ میریزه 

خیلی کمه این پول 

مرد خسيس رو اگه باهاش راه بياي عادت ميكنه به خساست بايد با فشار و هر روشي ميتوني ازش پول بگيري كه عا ...

چجوری عزیز یکم بیشتر راهنمایی میکنی

اتفاقا میگه باهم بریم بخریم ولی تو این کرونا دلم نمیخاد بعدم دلم میخاد پول بده به خودم

کم کم آب بندی کن اینترنتی خرید کن بزار عادت کنه به خرج کردن

تیرماه اسلیو انجام دادم.اگه سوالی دارید خوشحال میشم کمکتون کنم.وزن اولیه۱۰۷ و وزن یک ماهگی عمل۹۲
کم کم آب بندی کن اینترنتی خرید کن بزار عادت کنه به خرج کردن

میگه نه خوشم نمیاد اینترنتی باید بیای بریم بازار !