2777
2789
عنوان

لک پوستی

544 بازدید | 12 پست

خانوما با چه روشی لک های صورت یا بدنتونو از بین بردین?اگه با دارو یا هرچیز دیگه ای بوده مدت استفاده و نتیجه گیریشم ممنون میشم بگین🌹

با زندگی نساز،زندگی رو بساز.

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

جای جوش ، جای سوختگی

پماد ترتینوئین میگن خوبه ، تتراسایکلین بود فکر کنم (پماد چشمیه)ولی میگن خیلی خوبه .اینارو دوستام استفاده کردن

اگر درمیان درد رشد نکنی،درد رشد خواهد کرد🌱🍊
من دکتر بهم یه کرم دست ساز داد خیلی خوبه داخلش هیدروکینونه  البته مارک های مدلین .سینره و ..دا ...

عه چقدر خوب به دکتر داروساز بگم خودش میتونه درست کنه?یعنی نسخه نباشه فقط بگم واسه جای سوختگی و جوش میخوام

عه چقدر خوب به دکتر داروساز بگم خودش میتونه درست کنه?یعنی نسخه نباشه فقط بگم واسه جای سوختگی و جوش م ...

نه من نسخه دکترم رو میبرم درست میکنه 

میگم مارک های مختلف تو داروخانه هست 

حاوی  هیدروکیننونه 

الهی گاهی نگاهی

پماد ترتینوئین میگن خوبه ، تتراسایکلین بود فکر کنم (پماد چشمیه)ولی میگن خیلی خوبه .اینارو دوستام است ...

مرسی عزیزم🌹🌹😘