2777
2789
عنوان

لک پوستی

527 بازدید | 12 پست

خانوما با چه روشی لک های صورت یا بدنتونو از بین بردین?اگه با دارو یا هرچیز دیگه ای بوده مدت استفاده و نتیجه گیریشم ممنون میشم بگین🌹

با زندگی نساز،زندگی رو بساز.

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

جای جوش ، جای سوختگی

من دکتر بهم یه کرم دست ساز داد خیلی خوبه داخلش هیدروکینونه 

البته مارک های مدلین .سینره و ..داروخانه هست 

ای قطره های باران آیا شما خبر نداری زان بی نشان نشانه 🌺یا مهدی برای کشورم و امنیتش دعا کنید که در خطر دشمن های بی رحم نباشه 🌺یا حیدر

جای جوش ، جای سوختگی

پماد ترتینوئین میگن خوبه ، تتراسایکلین بود فکر کنم (پماد چشمیه)ولی میگن خیلی خوبه .اینارو دوستام استفاده کردن

اگر درمیان درد رشد نکنی،درد رشد خواهد کرد🌱🍊
من دکتر بهم یه کرم دست ساز داد خیلی خوبه داخلش هیدروکینونه  البته مارک های مدلین .سینره و ..دا ...

عه چقدر خوب به دکتر داروساز بگم خودش میتونه درست کنه?یعنی نسخه نباشه فقط بگم واسه جای سوختگی و جوش میخوام

عه چقدر خوب به دکتر داروساز بگم خودش میتونه درست کنه?یعنی نسخه نباشه فقط بگم واسه جای سوختگی و جوش م ...

نه من نسخه دکترم رو میبرم درست میکنه 

میگم مارک های مختلف تو داروخانه هست 

حاوی  هیدروکیننونه 

ای قطره های باران آیا شما خبر نداری زان بی نشان نشانه 🌺یا مهدی برای کشورم و امنیتش دعا کنید که در خطر دشمن های بی رحم نباشه 🌺یا حیدر

پماد ترتینوئین میگن خوبه ، تتراسایکلین بود فکر کنم (پماد چشمیه)ولی میگن خیلی خوبه .اینارو دوستام است ...

مرسی عزیزم🌹🌹😘