2777
2789

انشاالله عزیزم بخودت استرس نده چون اصلا برات خوب نیست 

خدایا🕋با امید تو به زندگیم برگشتم نا امیدم نکن از زندگی و دوباره فرشته نازموسالم وسلامت بهم برگردون و دامنموسبز کن امیدموازم نگیر خدا🕋😔

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بااین بتا امیدی هست عایا  یعنی بالا میره  تو روخدا کسی مثل من بوده بگه

امیدت به خدا باشه دوستم انشاالله چندروز دیگ تکرار کن و بالارفته باشه فقط امیدتو از دست نده

خدایا🕋با امید تو به زندگیم برگشتم نا امیدم نکن از زندگی و دوباره فرشته نازموسالم وسلامت بهم برگردون و دامنموسبز کن امیدموازم نگیر خدا🕋😔
امیدت به خدا باشه دوستم انشاالله چندروز دیگ تکرار کن و بالارفته باشه فقط امیدتو از دست نده

تمام امیدم بخداست هرچی خودش برام بخاد انشالله خدا دل همن رو شاد کنه

رنج نرمال ها باهم فرق دارن. یه سری آزمایشگاهها رنح نرمالها رو پایین تر میزنن که دو روز بعد حتما برن تکرار کنن چون امکان بالا رفتن منتفی نیست . من بصورت متدوال و اونچه که خودم برای مراجعه کنندگانم دیدم و اطلاعاتی ک درمورد کیت ها و روشهای انجام آزمایش دارم رو براتون گفتم. تست شما برلی ردز پونزدهم خیلی پایین بود و دوبرابر هم نشده. ولی باز هم خدا بزرگتر از علم بشر و اونچه که مافکرشو میکنیمه. یه معجزه میتونه برای هرکسی رخ بده و انشالله شما هم نتیجه میگیری

تو خداوند رویدادهای محالی🌷☘🌻❤