2777
2789

فقط غذاتوزیادکن برنجم بانون بخور

💔همسرم💔جای توزیرخروارهاخاک نیست بلکه کنارمن هست کنارمنی ک عاشقانه تورودوست داشتم ودوست دارم و دوست خواهم داشت😔        💔همه کسم💔توازپیشم پرکشیدی ورفتی واکنون من ماندم و آینده ای پرازدرد😔

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من ی قرص خریدم ۱۴ کیلو باهاش وزن کم کردم انموقع بسته ای صدو خورده ای بود دو دوره خریدم ۱ تمن دوره هاش سی روزه بود.

الان ولی خیلی گرون شده الان یه دورش شده ۱ تمن ولی عجب قرصی بودددد هنو تو کفشم ایشالله این نی نیم ب دنیا اومد دوباده میخرم تا لاغر شم

👩‍👧‍👧❤😍
من ی قرص خریدم ۱۴ کیلو باهاش وزن کم کردم انموقع بسته ای صدو خورده ای بود دو دوره خریدم ۱ تمن دوره ها ...

اسمش چی بود؟ ۱۴ کیلو تو چند وقت کم کردی؟ عوارض نداره باز ادم برگرده ب همون وزنش یا بدتر بشه ☹ منم اضافه وزن دارم بعد زایمانم ک دیگه بدتر شدم اطمینانی هست 🤔

مثل بوےیاس اول صبحدیوانه ڪننده است، نگاهت...
اسمش چی بود؟ ۱۴ کیلو تو چند وقت کم کردی؟ عوارض نداره باز ادم برگرده ب همون وزنش یا بدتر بشه ☹ منم اض ...

توی دو ماه .دو دوره خریدم دوره هاش ۳۰ روزه است

اسمش( تنوئید ریتارد) بود

نه من اصلن برنگشتم.تازه لاغر ترم شدم.

خیلی قرص خوبی بود

👩‍👧‍👧❤😍
اسمش چی بود؟ ۱۴ کیلو تو چند وقت کم کردی؟ عوارض نداره باز ادم برگرده ب همون وزنش یا بدتر بشه ☹ منم اض ...

هیچ قرصی بدون عوارص نیست.

این قرصو ک مبخوربی اولاش خیلی عصبی میشی وسر گیجه داری ولی بعد یه هفته خوب میشه سرگیجت و حالت تهوع

ولی عصبی هستی 😬

👩‍👧‍👧❤😍