2777
2789
عنوان

بیاید نظر بدید

79 بازدید | 13 پست

بچه ها واسه عشقم کادو یه ساعت خریدم ک خودش یه جعبه شیک دارهحالا بنظرتون چطوری بهش بدمش؟ درکنارش گلی شکلاتی چیزی بدم؟؟ یا خودشو تنها بزارم تو یه بگ ؟ لطفا بگیددد خیلی گیج شدم😢

ایشون جیگر منه ❤️@میگن_ک_جذابم ❤️بسپار به خدا هیچیم دیگه نگو،خدا میدونه تو نمیدونی💚

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نمیدونم🤔بذار تو یه بگ همراه با یه شاخه گل رز 

من و همسرم هر چی برای هم میهریم یه شاخه گل هم روشه 

یه شاخه گل رز قرمز

اثر انگشتان ما تا ابد بر روی قلب هایی که لمسشان کرده ایم میماند.....                                                                 من به همه ی کاربرا میگم عزیزم پس اگه آقا هستی الکی جوگیر نشو ،قضیه فقط اینه که متوجه ی جنسیتت نشدم...😶

برا مردا گل بهترع

وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)                                              هیتلرم خوبه ها، اما من عاشق با پنیه سربریدنای چرچیلم                                                                                                                           https://t.me/Hich_zh

@بیک_ایمانوردی       تاپیکم ترکید اینجا صحبت کنید

ساعت رو نگه دارید و انشاله بعدا که ازدواج کردین به بهونه یه مناسبت بهش بدید لطفا حرفمو قبول کنید

🤵 کاربر آقا 💔 ندونستم ای بی خبر ز دلم که بی اعتباره وفای تو هم 💔
ساعت رو نگه دارید و انشاله بعدا که ازدواج کردین به بهونه یه مناسبت بهش بدید لطفا حرفمو قبول کنید

الان چی بهش کادو بدم؟ 

نمیشه ک دست خالی برم پیشش

ایشون جیگر منه ❤️@میگن_ک_جذابم ❤️بسپار به خدا هیچیم دیگه نگو،خدا میدونه تو نمیدونی💚
الان چی بهش کادو بدم؟  نمیشه ک دست خالی برم پیشش

راستش هیچوقت درک نکردم دختر و پسری که حتی نامزد هم نیستن به هم کادو بدن پیشنهاد میکنم هیچی نبرید و کادوی ایشون رو هم قبول نکنید اگه پسر خوبی باشه و قصدش ازدواج باشه نه تنها بدش نمیاد تازه خوشش هم میاد

🤵 کاربر آقا 💔 ندونستم ای بی خبر ز دلم که بی اعتباره وفای تو هم 💔