2777
2789
عنوان

بی بی مثبت و آز منفی

| مشاهده متن کامل بحث + 444 بازدید | 62 پست

یکی از اشناهای من 10 روز به موعد پری بی بی + شده بود من باور نمیکردم میگفتم مگه میشه 10 روز جلوتر ولی آز منفی بود واقعا نمیدونم چرا بعضی ها اینجوری میشن بی بی مثبت میشه آز منفی بعد چند روز دوباره آز داد مثبت شد

آموخته ام که وقتی ناامید میشوم ، خداوند با تمام عظمتش ناراحت میشود و عاشقانه انتظار میکشد که به رحمتش امیدوار شوم . . . خداوندا، خداوندا !!!قرارم باش و یارم باش ...جهان تاریکی محض است !!!می‌ترسم ،کنارم باش ......لطف خدا شاملم شد خدایا شکرت دخترم 28 دی 94 به دنیا اومد.وزن اولیه 76... وزن الان 71.. وزن هدف اول 70 ..وزن هدف دوم 68 .....5 کیلو کم کردن وزن در عرض 3 ماه فقط با کم خوری همه چی میخورم ولی کم 💪💪💪💪
آب ولرم با یه قاشق نشاسته خیلی خوبه بچه رو محکم نگه میدلره و همینطور به اگر خود به رو نداری مربای به ...

چرا به دارم حتما میخورم عزیزم ممنونم از محبت

عاشق شویدو عاشق بمانید ...زندگی نه کپی دارد نه تکراردیوانه وار بخندید..هنوز فصل دوم کتاب زندگی به بازار نیامده است ...♥️ @lLOVEYOU

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

الهی دورت بگردم عزیزم نگران نباش خدا خیلی بزرگه باور کن هر موقع وقتش بشه یه بچه که نه چند تا بچه خوب و ناز و توپولی بهت میده مطمئن باش

آموخته ام که وقتی ناامید میشوم ، خداوند با تمام عظمتش ناراحت میشود و عاشقانه انتظار میکشد که به رحمتش امیدوار شوم . . . خداوندا، خداوندا !!!قرارم باش و یارم باش ...جهان تاریکی محض است !!!می‌ترسم ،کنارم باش ......لطف خدا شاملم شد خدایا شکرت دخترم 28 دی 94 به دنیا اومد.وزن اولیه 76... وزن الان 71.. وزن هدف اول 70 ..وزن هدف دوم 68 .....5 کیلو کم کردن وزن در عرض 3 ماه فقط با کم خوری همه چی میخورم ولی کم 💪💪💪💪
یکی از اشناهای من 10 روز به موعد پری بی بی + شده بود من باور نمیکردم میگفتم مگه میشه 10 روز جلوتر ول ...

جدی میگین چقد امیدوار شدم...خدا بچه نازتونو حفظ کنه...ممنونم ازتون

عاشق شویدو عاشق بمانید ...زندگی نه کپی دارد نه تکراردیوانه وار بخندید..هنوز فصل دوم کتاب زندگی به بازار نیامده است ...♥️ @lLOVEYOU

عزیز دلم هیچ وقت از درگاه خدا ناامید نشو و اگر هم اون چیزی که اون لحظه میخواستی نشد غصه نخور به وقت دیگه یه زمان بهتر بهت میده پس اول از همه دلت و قلبت رو قوی کن 

[QUOTE=161697496]الهی دورت بگردم عزیزم نگران نباش خدا خیلی بزرگه باور کن هر موقع وقتش بشه یه بچه که ن

امیدوارم عزیزم ...خدا هیچ وقت بد بندهاشو نمخواد...ممنونم خیلی زیاد ازتون ممنونم عزیزم

عزیز دلم هیچ وقت از درگاه خدا ناامید نشو و اگر هم اون چیزی که اون لحظه میخواستی نشد غصه نخور به وقت ...

چشم حتما بازم ممنونم از مهربونیت 

خواهش میکنم عزیزم ایشاالله همیشه سلامت باشی در کنار خانواده و به زودی یه خانواده سه نفره بشید😍برای منم دعا کنید که خدا اگر صلاح دونست حاجت منم بده 😊

خواهش میکنم عزیزم ایشاالله همیشه سلامت باشی در کنار خانواده و به زودی یه خانواده سه نفره بشید😍برای ...

ممنوون....حتما براتون دعا میکنم خدا هر میخواست بهتون بده

خواهش میکنم عزیزم ایشاالله همیشه سلامت باشی در کنار خانواده و به زودی یه خانواده سه نفره بشید😍برای ...

خیلی زود آزمایش دادی خیلی من امروز پنج روزه بی بی چکم مثبت شده تازه برا من پنج روز بود از پریودم گزشته بود من نمیدونستم قبل پریودم میشه بی بی چک زد 

A
خیلی زود آزمایش دادی خیلی من امروز پنج روزه بی بی چکم مثبت شده تازه برا من پنج روز بود از پریودم گزش ...

خوب چیکار کنم خیلی استرس داشتم عزیزم....همینجا خونده بوده یه هفته قبل مثبت شده بوده منم برا همین گفتم شاید جواب بده ولی ازونحایی که بدن با بدن فرق داره ماله من منفی شد و کلی عصبی شدم

ممنوون....حتما براتون دعا میکنم خدا هر میخواست بهتون بده

خیلی ممنون عزیزم الهی امین

چرا میگین پوچ مگه علایم من به پوچ میخوره⁦:'(⁩

چون بی بی مثبته واز منفی

بازم بهتره از دکتر بپرسین دکتر بهتر میدونه

ولی خب من چنددفعه این حالت برام پیش اومد

که یه دفعه کیست داشتم و۲دفعه دیگه دکتر گفت بارداریت پوچ بوده

خدایا شکرت برا نعمت بزرگی که دادی...حتی فکرشم نمیکردم
چون بی بی مثبته واز منفی بازم بهتره از دکتر بپرسین دکتر بهتر میدونه ولی خب من چنددفعه این حالت برا ...

حالا ببینم پری میشم یا نه بعدش دیگه هر چی خدا بخواد..ممنونم از حوابت