سلام بچه ها من چهار روز دیگه پری میشم بی بی چک زدم مثبت شد رفتم آزمایش خون دادم منفی شد یعنی کمتر از پنج شد جوابش که منفیه...الان لکه بینی خیلی کم رنگ قهوه ای دارم من پریودیم منظومه و اصلا سابقه ی لکه بینی اونم چهار روز قبلش نداشتم نظرتون چیه بنظرتون باردارم کسی بوده با این شرایط باردار بوده باشه...
عاشق شویدو عاشق بمانید ...زندگی نه کپی دارد نه تکراردیوانه وار بخندید..هنوز فصل دوم کتاب زندگی به بازار نیامده است ...♥️ @lLOVEYOU
کار زیاد نکن استراحت کن تا موعد پری بعد دویاره بری آز بدی
آموخته ام که وقتی ناامید میشوم ، خداوند با تمام عظمتش ناراحت میشود و عاشقانه انتظار میکشد که به رحمتش امیدوار شوم . . . خداوندا، خداوندا !!!قرارم باش و یارم باش ...جهان تاریکی محض است !!!میترسم ،کنارم باش ......لطف خدا شاملم شد خدایا شکرت دخترم 28 دی 94 به دنیا اومد.وزن اولیه 76... وزن الان 71.. وزن هدف اول 70 ..وزن هدف دوم 68 .....5 کیلو کم کردن وزن در عرض 3 ماه فقط با کم خوری همه چی میخورم ولی کم 💪💪💪💪
نه عزیزم مت اینطوری نبودم ولی حسم میگه شما درصد بارداریتون بالاست نمیخوام الکی امید بدم ولی بی احتیاطی هم نمیشه کرد بتای 4 امیدوار کننده است احتمال اینکه داره بتا بالا میره خیلی زیاد پس دیگه کار نکن توکلت به خدا باشه بزار هر چی خدا خودش صلاح میدونه همون بشه
آموخته ام که وقتی ناامید میشوم ، خداوند با تمام عظمتش ناراحت میشود و عاشقانه انتظار میکشد که به رحمتش امیدوار شوم . . . خداوندا، خداوندا !!!قرارم باش و یارم باش ...جهان تاریکی محض است !!!میترسم ،کنارم باش ......لطف خدا شاملم شد خدایا شکرت دخترم 28 دی 94 به دنیا اومد.وزن اولیه 76... وزن الان 71.. وزن هدف اول 70 ..وزن هدف دوم 68 .....5 کیلو کم کردن وزن در عرض 3 ماه فقط با کم خوری همه چی میخورم ولی کم 💪💪💪💪
آب ولرم با یه قاشق نشاسته خیلی خوبه بچه رو محکم نگه میدلره و همینطور به اگر خود به رو نداری مربای به هر روز بخوری خیلی خوبه