2777
2789
عنوان

بی بی مثبت و آز منفی

| مشاهده متن کامل بحث + 444 بازدید | 62 پست
تقریبا سه روز بعدش بالا میاوردم بیبی چکم مثبت شد‌.ماه قبلش پریود نشدم لکه بینی داشتم فقط

وای خدا ....خدا کنه برای منم لانه گزینی باشه برام دعا کن

عاشق شویدو عاشق بمانید ...زندگی نه کپی دارد نه تکراردیوانه وار بخندید..هنوز فصل دوم کتاب زندگی به بازار نیامده است ...♥️ @lLOVEYOU

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

انشالله ک ب مراد دلت میرسی عزیزم

انشاالله عزیزم هرچی خدا بخواد...راستی سمت راستم درد دارم نمدونی برای چیه

عاشق شویدو عاشق بمانید ...زندگی نه کپی دارد نه تکراردیوانه وار بخندید..هنوز فصل دوم کتاب زندگی به بازار نیامده است ...♥️ @lLOVEYOU
انشاالله عزیزم هرچی خدا بخواد...راستی سمت راستم درد دارم نمدونی برای چیه

من دقیقا حالات شدید پریودی داشتم دلپیچه و..لک دیدم گفتم پریودی که نشدم.تا پریود نشدی میشه امیدوار بود

من دقیقا حالات شدید پریودی داشتم دلپیچه و..لک دیدم گفتم پریودی که نشدم.تا پریود نشدی میشه امیدوار بو ...

وای چقدر انتظار سخته...کو تا فردا نه پس فردا نه پس اون فرداااا...

خیلیییییی.ملت ده روز ب موعد مثبت میشه بیبیشون اونوخ خیلیام باید دق کنن..

اوهوم اوهوم ...یکیشونم من⁦:'(⁩

حالا منو بگو بیبی مثبت شد آز خونم منفی البته صفر نشد چهار شد

ولی خوب منفیه آزمایشگاه گفت خیلی زود اومدی 

سقطش کردی بعد؟؟؟؟؟ خوندی پست اخرم رو؟؟

اره سقط شد⁦:-(⁩ چجوری من نمدونم از کجا باید پستتو بخونم

عزیزم شما به احتمال خیلی زیاد باردار هستی 

کار زیاد نکن استراحت کن تا موعد پری بعد دویاره بری آز بدی

آموخته ام که وقتی ناامید میشوم ، خداوند با تمام عظمتش ناراحت میشود و عاشقانه انتظار میکشد که به رحمتش امیدوار شوم . . . خداوندا، خداوندا !!!قرارم باش و یارم باش ...جهان تاریکی محض است !!!می‌ترسم ،کنارم باش ......لطف خدا شاملم شد خدایا شکرت دخترم 28 دی 94 به دنیا اومد.وزن اولیه 76... وزن الان 71.. وزن هدف اول 70 ..وزن هدف دوم 68 .....5 کیلو کم کردن وزن در عرض 3 ماه فقط با کم خوری همه چی میخورم ولی کم 💪💪💪💪
عزیزم شما به احتمال خیلی زیاد باردار هستی  کار زیاد نکن استراحت کن تا موعد پری بعد دویاره بری ...

شما هم اینطوری بودین...نمی‌دونیم خیلی حالم بد شد بعد اینکه فهمیدم آز منفیه...چون عصبی بودم افتادم به جون خونم الانم خسته شدم 

نه عزیزم مت اینطوری نبودم ولی حسم میگه شما درصد بارداریتون بالاست نمیخوام الکی امید بدم ولی بی احتیاطی هم نمیشه کرد بتای 4 امیدوار کننده است احتمال اینکه داره بتا بالا میره خیلی زیاد پس دیگه کار نکن توکلت به خدا باشه بزار هر چی خدا خودش صلاح میدونه همون بشه 

آموخته ام که وقتی ناامید میشوم ، خداوند با تمام عظمتش ناراحت میشود و عاشقانه انتظار میکشد که به رحمتش امیدوار شوم . . . خداوندا، خداوندا !!!قرارم باش و یارم باش ...جهان تاریکی محض است !!!می‌ترسم ،کنارم باش ......لطف خدا شاملم شد خدایا شکرت دخترم 28 دی 94 به دنیا اومد.وزن اولیه 76... وزن الان 71.. وزن هدف اول 70 ..وزن هدف دوم 68 .....5 کیلو کم کردن وزن در عرض 3 ماه فقط با کم خوری همه چی میخورم ولی کم 💪💪💪💪

آب ولرم با یه قاشق نشاسته خیلی خوبه بچه رو محکم نگه میدلره و همینطور به اگر خود به رو نداری مربای به هر روز بخوری خیلی خوبه 

نه عزیزم مت اینطوری نبودم ولی حسم میگه شما درصد بارداریتون بالاست نمیخوام الکی امید بدم ولی بی احتیا ...

باشه عزیزم میسپارم به خدا شما هم برام دعا کنین...نمدونم چرا ولی الان که دارم تایپ میکنم پیامو گریه ام گرفته