2777
2789
عنوان

بی بی مثبت و آز منفی

| مشاهده متن کامل بحث + 444 بازدید | 62 پست
جدی آخه دفه قبل بی بیم مثبت شد رفتم آزمایش اونم مثبت بود برا همین رفتم آزمایش ولی اون دفه یه هفته بع ...

باردار بودی ماه قبل؟؟؟؟

وخدایی که به شدت کافی  ست🦋💋کاربر قدیمی هستم یهویی پریدم 😭🤭همون @kitty7300  هستم🤗
خب شاید ایشون تازگیا فهمیدن یاتخمک گذاری شما سریعتر از ایشون بوده

چرا میگین پوچ مگه علایم من به پوچ میخوره⁦:'(⁩

عاشق شویدو عاشق بمانید ...زندگی نه کپی دارد نه تکراردیوانه وار بخندید..هنوز فصل دوم کتاب زندگی به بازار نیامده است ...♥️ @lLOVEYOU

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

باردار بودی ماه قبل؟؟؟؟

نه شش ماه پیش باردار بوده الان تازه اقدام کردم

عاشق شویدو عاشق بمانید ...زندگی نه کپی دارد نه تکراردیوانه وار بخندید..هنوز فصل دوم کتاب زندگی به بازار نیامده است ...♥️ @lLOVEYOU
عکس بیبی بزار.لک دیدی شاید داری پریود میشی

دوربینم نمیگیره عکس⁦:-|⁩

عکس بیبی بزار.لک دیدی شاید داری پریود میشی

آخه می‌دونی لکه بینی شده با لکه بینی های عادتم فرق داره کم رنگ تره و ببخشید تو دستمال میبینم

چند روز عقب انداختی؟

هنوز عقب ننداختم عزیزم ...بارداری قبلیم بعد یه هفته عقب انداختن آزم مثبت شد

هنوز عقب ننداختم عزیزم ...بارداری قبلیم بعد یه هفته عقب انداختن آزم مثبت شد

پس صبر کن دختر نگران نباش،خبری نیست اگه آزمایشت منفیه که میتونی زعفران وچیزای گرم دم بدی بخوری اما بزار بعد تاریخ پریودیت شاید خودش اومد

آنکہ شیشه را کنار سنگ نگاهدارد ،نگہ دار من است💚

یه چیز دیگه سمت راست و گاهی چپ تخمدانمم درد می‌کنه کمردردم دارم با زیادم ترش میکنم و خیلی زیادم تشنه میشم

اگ صورتی کمرنگ باشه انشالله لانه گزینیه.مال من کمرنگ بود

تا چند روز بود عزیزم لک لانه گزینی

نهایت یروز و نصف.و خیلی کم و کمرنگ

اره ماله منم خیلی کمرنگه و با لکه های پریودیم فرق داره 

راستی قبل پریودت داشتی لک.؟چند روز قبلش؟

اره ماله منم خیلی کمرنگه و با لکه های پریودیم فرق داره  راستی قبل پریودت داشتی لک.؟چند روز قبل ...

تقریبا سه روز بعدش بالا میاوردم بیبی چکم مثبت شد‌.ماه قبلش پریود نشدم لکه بینی داشتم فقط