سلام مامانا خوبین؟ یه سوال داشتم. من الان دخترم پنج ماهمو بردم اطفال بخاطرگریه های شدید. گفت کولیک و رفلاکس داره، بیشترهم رفلاکس. کپسول آمپرازول داد گفت صبح ها نصفشو توی ده سی سی آب حل کن بهش بده. البته گفت بعدازدوهفته اثرمیزاره. گفت شربتشو هم نگیر، اس آمپرازول بگیر. حالاسوالم اینه شما که بچه رفلاکسی دارین یا قبلا داشتین این دارو رو دادین؟ روش استفاده شماچجوری بود و روزی چندبار میدادین؟ چون من شنیدم میگن این دارو بتید با آب سیب بدین وحل نشه. واینکه بعداز چندروز اثرکرد؟بچه شما هم گریه و ناآررومی زیادی داشت و بااین دارو خوب شد؟ پیشاپیش ممنون از پاسخگوییتون. ممنون میشم به همه سوالاتم جواب بدین
خدایاشکرت که یه نی نی تو دلم دارم تااینجاش خودت باهام بودی، ازاین بعدهم خودت مواظبش باش که سالم وصالح به دنیا بیاد... خدایا هرکی نی نی نداره به حق این ماه عزیز بهش بده وبه صلاحش باشه...
خدایاشکرت که یه نی نی تو دلم دارم تااینجاش خودت باهام بودی، ازاین بعدهم خودت مواظبش باش که سالم وصالح به دنیا بیاد... خدایا هرکی نی نی نداره به حق این ماه عزیز بهش بده وبه صلاحش باشه...
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
من دخترم 5 ماهشه از دوماهگی دادم بهش یه هفته دیگه کامل اثر میذاره من روزی 35 دونه ازش با آب یا آب سی ...
عزیزم حل میکنی؟ میشه کامل توضیح بدی چجوری بهش میدی؟ من تجربه ندارم. بچه شما علایمش چی بود؟
وای دختر من یک ماهو نیمشه رفلاکس شدید داره خس خس سینه شدید جوری که نفس بند میاد شبا تا صب جیغ بنفش ...
میگن آمپرازول بهتره. بخدا درکت میکنم من پنج ماهه اوضاهم اینه. پنج ماهه نتونستم نشسته غذابخورم. همش بغلمه میگردم. شایدهیچکس به اندازه من نتونه درکت کنه واقعامیفهمم چی میگی
عزیزم حل میکنی؟ میشه کامل توضیح بدی چجوری بهش میدی؟ من تجربه ندارم. بچه شما علایمش چی بود؟
نه حل نمیکنم همون دونه هاشو میریزم توی قاشق ژله ای یه کم آب سیب یا آب میریزم روش میریزم ته زبونش بعدش چند سی سی آب یا آب سیب میریزم توی دهنش تا دونه ها رو کامل قورت بده
نه حل نمیکنم همون دونه هاشو میریزم توی قاشق ژله ای یه کم آب سیب یا آب میریزم روش میریزم ته زبو ...
آب بهتر جواب میده یاآب سیب گلم؟
نه حل نمیکنم همون دونه هاشو میریزم توی قاشق ژله ای یه کم آب سیب یا آب میریزم روش میریزم ته زبو ...
میشه بگی دخترت گریه و ناآرومی هم داشت؟ دخترمن اصلا بازی نمیکنه. مثلاخوابیده ووقتی بیدارمیشه همش پنج دقیقه بازی میکنه و تموم. آیا باید این دارو گریه و نق زدنش برطرف شد؟