2777
2789
عنوان

اینقدر دعوا کردین تا تعطیل شد😂😂😂😂

| مشاهده متن کامل بحث + 943 بازدید | 88 پست
اره بابا زشته..یامثلا داداشش دروغ میگفت به داداشش میگفت ک.....س...ننه دروغگو....داداشه هم هر هر میخن ...

😂😂😂😂😂 دقیقا منم یکی از اینا رو میشناسم رابطه اش با داداشش مثل دو تا برادرِ میدونی اخه تک دختره سه تا داداش داره اینم خلق و خوی پسرا رو داره.

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم خانوادم خیلی برون گرا نیستن من نمیدونم چرا اینطوری شدم😂😂😂😂 

😂😍😎

همسرم ، سید هستی طلبه هستی مداح هستی حافظ و قاری قران که هستی آشپز هیئت هستی ...چرا فرشته نشدی شما آقا ؟!  دهه هشتادی متاهل متولد یک فروردین ۱۳۸۰    به دریایی گرفتارم  که موجش عالمی دارد          داشتیم میخوریم میپوشیم 😊🛍نداشتیم فقط میخوریم😅 دیگه خیلی نداشتیم اونایی که داشتیم رو میفروشیم میخوریم 😂 قهر نکن که بهت نمیادش !!! فرشته ای آخه    در حال رژیمم خودم سرگروهم چند نفر رو هم به رژیم تشویق کردم من میرسم به ۵۵ کیلو به زودی ...
😂😂😂😂😂 دقیقا منم یکی از اینا رو میشناسم رابطه اش با داداشش مثل دو تا برادرِ میدونی اخه تک دختره ...

وای زشته اخه منکه با شوهرمم تاحالا حرف اینجوری نزدم دیگه چه برسه داداش

درخواست دوستی بدین گزارش میزنم...زندگی می کنم و برایش دلیل هم دارم :دوست داشتن تـــــــــــــــــو …
من نمیگم اگه بفهمن زشته، منظورم اینِ لزومی نداره بریم به داداشِ بگیم من امروز پری شدم

نه لزومی نداره ولی خب اگ ادم نتونه کار کنه یا بیحال باشه لزومی نداره ادم دروغ بگه اگر پرسیدن😅

اینکه دختر گنده بره بغل داداشش یه کار خیلی زشت و بی معنیه

اون دختر و اون داداشش دقیقا میدونن دارن چیکار میکنن،حالا تو بهترین حالت میتونیم فکر کنیم میخوان حرص دربیارن

هر وقت بخاطر حرف درستی که زدی، بهت گفتن اراذل اوباش آیه ی 27 سوره ی هود رو بخون که به حضرت نوح (ع) گفتن :"..... وَمَا نَرَاكَ اتَّبَعَكَ إِلَّا الَّذِينَ هُمْ أَرَاذِلُنَا بَادِيَ الرَّأْيِ وَمَا نَرَىٰ لَكُمْ عَلَيْنَا مِنْ فَضْلٍ بَلْ نَظُنُّكُمْ كَاذِبِينَ"----->.... ما کسایی که از تو تبعیت کردن رو جزو اراذل (انسان های پست) میدونیم و شما برتری نسبت به ما ندارید بلکه فکر می‌کنیم دروغگو هستید 🌹🐤شش ماهم که بود مادرم بخاطر شغلش مجبور شد منو بذاره مهد کودک، برای همین خانه داری رو انتخاب کردم💛 💐خدای مجازی همون خدای دنیای حقیقی هست منتهی کسایی که یه عمری بخاطر حرف مردم خوب بودن اینجا که ناشناس میشن تمام پرده های حیا رو میدَرَند.... 💐صبر اینه که توی سختی از حالت پیش مردم شکایت نکنی،خدا بدش میاد لیسانس دارم و مطالعه میکنم ولی خانه دار بودن رو انتخاب کردم، هدفم تربیت بچه ام هست 🐣🌺 و علت حضورم اینجا اینه که بازخورد کارهام و تجربیاتم رو ببینم 🌺
من از یه خانواده مذهبی ام  و همسرم فوق العاده مذهبی تر،ولی وقتی اومدم پیش مادر و خواهرش شاخ در ...

بعضی کارا واقعا نرمال نیست آخه. من و خانواده ام مذهبی نیستیم. ولی از بچگی بهمون یاد دادن حیا عبادته.

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم
من نمیگم اگه بفهمن زشته، منظورم اینِ لزومی نداره بریم به داداشِ بگیم من امروز پری شدم

قضیه چی بوده .. خواهش میکنم تعریف کنید 😖😖😖

پر شور , عجیب , کنجکااااو 😎 دوستدار طبیعت , اهل موسیقی , مربی شناااا 😍
اره بابا زشته..یامثلا داداشش دروغ میگفت به داداشش میگفت ک.....س...ننه دروغگو....داداشه هم هر هر میخن ...

این راحتی نیستا، بد دهنیه. کاملا باهات موافقم خیلی زشته. مخصوصا یه سری الفاظ واقعا واقعا در شان یه آقا هم نیست چه برسه به خانوم

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم
این راحتی نیستا، بد دهنیه. کاملا باهات موافقم خیلی زشته. مخصوصا یه سری الفاظ واقعا واقعا در شان یه آ ...

اره خیلی بده

درخواست دوستی بدین گزارش میزنم...زندگی می کنم و برایش دلیل هم دارم :دوست داشتن تـــــــــــــــــو …
قضیه چی بوده .. خواهش میکنم تعریف کنید 😖😖😖

یه تاپیک بود در مورد اینکه خواهر شوهرش میرفته بغل شوهرش اسی هم ناراحت بود میگفت حرص منو میخواد در بیاره و یه سری کارهای اینجوری میکرده...

با اون سن و سال واقعا درست نیست این کارها