2777
2789
عنوان

اینقدر دعوا کردین تا تعطیل شد😂😂😂😂

| مشاهده متن کامل بحث + 943 بازدید | 88 پست
دختر همسایه ما از حموم میومد به داداشش میگفت سوتینمو ببند پشتشو😑😑😑یا میگفت برو برام نوار بخر...

اره منم دیدم از این جور افراد، خب بعضیا همینجوری بزرگ شدن...

ولی من به شخصه دلیل نمیبینم داداشم از پریودم باخبر بشه یا از بیماری زنانه جلوش حرف بزنم و...

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من داداش دارم‌ ولی این یه مورد دیگه خجالت میکشم😅😅

این خیلی لارج بود اصلا

درخواست دوستی بدین گزارش میزنم...زندگی می کنم و برایش دلیل هم دارم :دوست داشتن تـــــــــــــــــو …
من شبا قبل از خواب حتما میرم بابامو داداشمو بوس میکنم😂 از بچگی عادت کردم😂😂 چه خانواده ها فرق میکن ...

عزیزم منم ایم مدلی دوست دارم شبیه اروپایی ها بوس قبل خواب و ...

تولدا هم بوس نمیکنیم هم رو 

عید حتی بغلم نکردیم مامان بابا م گفتن کروناس 😑

البته الان متاهلم قشنگ احساساتم رو میریزم بیرون 😂

همسرم ، سید هستی طلبه هستی مداح هستی حافظ و قاری قران که هستی آشپز هیئت هستی ...چرا فرشته نشدی شما آقا ؟!  دهه هشتادی متاهل متولد یک فروردین ۱۳۸۰    به دریایی گرفتارم  که موجش عالمی دارد          داشتیم میخوریم میپوشیم 😊🛍نداشتیم فقط میخوریم😅 دیگه خیلی نداشتیم اونایی که داشتیم رو میفروشیم میخوریم 😂 قهر نکن که بهت نمیادش !!! فرشته ای آخه    در حال رژیمم خودم سرگروهم چند نفر رو هم به رژیم تشویق کردم من میرسم به ۵۵ کیلو به زودی ...
منم عید به عید به بابام دست میدم داداشم ندارم جلو پدر شوهرمم با چادرم😐😑

خوب فرهنگها متفاوته،حتی میبینی دوتا دخترخاله هم با هم تفاوت دارن بعد بعضی ها اینجا میخوان به زور نظرشون را تحمیل کنن😬😬😬😬😬

خدایا شکرت
اره منم دیدم از این جور افراد، خب بعضیا همینجوری بزرگ شدن... ولی من به شخصه دلیل نمیبینم داداشم از ...

ولی داداشا خودشون رنگ پریده ما رو ببینن میفهمن😂😂

🖤عزیز وطن غریب وطن بی نوا وطن🖤نفسم این خاکه خون گرمم پاکه🖤
اره منم دیدم از این جور افراد، خب بعضیا همینجوری بزرگ شدن... ولی من به شخصه دلیل نمیبینم داداشم از ...

اره بابا زشته..یامثلا داداشش دروغ میگفت به داداشش میگفت ک.....س...ننه دروغگو....داداشه هم هر هر میخندید🤐🤐🤐

درخواست دوستی بدین گزارش میزنم...زندگی می کنم و برایش دلیل هم دارم :دوست داشتن تـــــــــــــــــو …
خوب فرهنگها متفاوته،حتی میبینی دوتا دخترخاله هم با هم تفاوت دارن بعد بعضی ها اینجا میخوان به زور نظر ...

اره درسته

عزیزم منم ایم مدلی دوست دارم شبیه اروپایی ها بوس قبل خواب و ... تولدا هم بوس نمیکنیم هم رو  ع ...

بپا زیادی احساسهارا نریزی بیرون آقا سید را اذیتش کنی🥰🥰🥰🥰

خدایا شکرت

والا من اصلا داداشامو سالی یه بار میبینم اونم رسمی هستیم بابلوز وشلوار درسته که محرمن ولی حد وحدودا رو رعایت میکنیم وادب وحیا هم شرطه میگیم ومیخندیم ولی روبوسی وبغل نداریم همین 

خدایا داده ونداده ات راشکر
بپا زیادی احساسهارا نریزی بیرون آقا سید را اذیتش کنی🥰🥰🥰🥰

😂😂

دیگه دیگه😜😎

همسرم ، سید هستی طلبه هستی مداح هستی حافظ و قاری قران که هستی آشپز هیئت هستی ...چرا فرشته نشدی شما آقا ؟!  دهه هشتادی متاهل متولد یک فروردین ۱۳۸۰    به دریایی گرفتارم  که موجش عالمی دارد          داشتیم میخوریم میپوشیم 😊🛍نداشتیم فقط میخوریم😅 دیگه خیلی نداشتیم اونایی که داشتیم رو میفروشیم میخوریم 😂 قهر نکن که بهت نمیادش !!! فرشته ای آخه    در حال رژیمم خودم سرگروهم چند نفر رو هم به رژیم تشویق کردم من میرسم به ۵۵ کیلو به زودی ...