ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
من شبا قبل از خواب حتما میرم بابامو داداشمو بوس میکنم😂 از بچگی عادت کردم😂😂 چه خانواده ها فرق میکن ...
عزیزم منم ایم مدلی دوست دارم شبیه اروپایی ها بوس قبل خواب و ...
تولدا هم بوس نمیکنیم هم رو
عید حتی بغلم نکردیم مامان بابا م گفتن کروناس 😑
البته الان متاهلم قشنگ احساساتم رو میریزم بیرون 😂
همسرم ، سید هستی طلبه هستی مداح هستی حافظ و قاری قران که هستی آشپز هیئت هستی ...چرا فرشته نشدی شما آقا ؟! دهه هشتادی متاهل متولد یک فروردین ۱۳۸۰ به دریایی گرفتارم که موجش عالمی دارد داشتیم میخوریم میپوشیم 😊🛍نداشتیم فقط میخوریم😅 دیگه خیلی نداشتیم اونایی که داشتیم رو میفروشیم میخوریم😂 قهر نکن که بهت نمیادش !!! فرشته ای آخه در حال رژیمم خودم سرگروهم چند نفر رو هم به رژیم تشویق کردم من میرسم به ۵۵ کیلو به زودی ...
والا من اصلا داداشامو سالی یه بار میبینم اونم رسمی هستیم بابلوز وشلوار درسته که محرمن ولی حد وحدودا رو رعایت میکنیم وادب وحیا هم شرطه میگیم ومیخندیم ولی روبوسی وبغل نداریم همین
بپا زیادی احساسهارا نریزی بیرون آقا سید را اذیتش کنی🥰🥰🥰🥰
😂😂
دیگه دیگه😜😎
همسرم ، سید هستی طلبه هستی مداح هستی حافظ و قاری قران که هستی آشپز هیئت هستی ...چرا فرشته نشدی شما آقا ؟! دهه هشتادی متاهل متولد یک فروردین ۱۳۸۰ به دریایی گرفتارم که موجش عالمی دارد داشتیم میخوریم میپوشیم 😊🛍نداشتیم فقط میخوریم😅 دیگه خیلی نداشتیم اونایی که داشتیم رو میفروشیم میخوریم😂 قهر نکن که بهت نمیادش !!! فرشته ای آخه در حال رژیمم خودم سرگروهم چند نفر رو هم به رژیم تشویق کردم من میرسم به ۵۵ کیلو به زودی ...