2777
2789
عنوان

اااا

72 بازدید | 20 پست

چرا من اخه ... چرا مادرها و پدرا اینقد بد شدن😭 چرا احساس میکنم توی خونه یه ادم اضافی ام باور کنید روزی دو کلمه هم با مادرم حرف نمیزنم وقتی ادمای اطرافم که چقد با مادراشون راحتن رو میبینم دلم از زمین و زمان سیر میشه 😔 یه راه حلی بدین بهم که دیگه انقد فکر و خیال نکنم دلم میخاد شاد باشم اما هیچوقت نتونستم افسرده شد دیگه خستم بریدم دوست دارم خودکشی کنم راحت شم ... بغض داره خفم میکنه جلوی همه میخندم ولی اخرین باری ک از ته دل خندیدمو یادم نمیاد همه فقط لبخندم رو میبینن شوخ طبیعیمو میبینن هیچکس از ته دلم خبر نداره ...

اگر بمیرم مامان بابام تا مدتها شب و روز تو قبرستون بالای سرم خواهند موند، چون میخوان مطمئن بشن با پسرای قبر بغلی نمیریزم رو هم ، قبل ۹ برمیگردم تو قبرم و شب بیرون قبرم جایی نمونم😑😂

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

چرا چطوریه رفتارش؟ 

روزی نیست ک باهام جر و بحث نکنه از صبح برخدا که پا میشه تا لحظه خواب فقط دلم خودکشی میخواد😭😭

اگر بمیرم مامان بابام تا مدتها شب و روز تو قبرستون بالای سرم خواهند موند، چون میخوان مطمئن بشن با پسرای قبر بغلی نمیریزم رو هم ، قبل ۹ برمیگردم تو قبرم و شب بیرون قبرم جایی نمونم😑😂
چند سالتونه؟ 

۱۷

روزی نیست ک باهام جر و بحث نکنه از صبح برخدا که پا میشه تا لحظه خواب فقط دلم خودکشی میخواد😭😭

همینطوری بی دلیل؟ 

اگر بودنمان مرزهای زندگی کسی را وسعت داده،می ارزیم وگرنه که هیچ...

همیشه سعی میکنم باهاش خوب باشم ولی اون اصلا ملاحظه نمیکنه سر یه بحث خیلی کوچیک و بی ارزش باهام دعوا میکنه 😔😔

همینطوری بی دلیل؟ 

خیلی خیلی بی دلیل ... دلم از زمین و زمان پره😔

اختلاف سنی‌ت باهاشون زیاد نیست؟ 

30 سالشه مامانم ... نمیدونم چیکار کنم خیلی وقتا با اینکه اون مقصره من ازش معذرت خواهی میکنم میگم عیب نداره ولی انگار نه انگار شدم بازیچه دستش...همه با مادراشون بگو بخند دارن ولی من... همیشه کارم گریه کردن نه خواهری نه برادری فقط خودم و خودم

عزیزم سعی کن زیاد دورو بر و تو دیدش نباشی

همیشع همیشه توی اتاقم شدم مثل یه زندانی ... حتی به اینکه توی اتاقمم گیر میده میگه چرا تو همش تو اتاقی میرم تو پذیرایی دعوا میکنه دیگه نمیفهمم چیکار کنم

آره عزیزم اگه هم به هر دلیلی مقصر ایشون اند چون مادرت احترامش واجبه پس سعی کن زیاد دور و برش نپلکی و سرت به کار خودت باشه منم در دوران مجردی یه بازه ی زمانی همین مشکل رو با مامانم داشتم و سعی کردم بهش بی تفاوت باشم ولی خداروشکر الان رابطمون خوبه امیدوارم مال شمام همینطور شه

از شکموهای سایت هستم  
 30 سالشه مامانم ... نمیدونم چیکار کنم خیلی وقتا با اینکه اون مقصره من ازش معذرت خواهی میکنم می ...

اختلاف سنیتون هم که خیلی کمه شاید مادرتون مشکلاتی دارند فک کنم خیلی زود ازدواج کردند

از شکموهای سایت هستم  
آره عزیزم اگه هم به هر دلیلی مقصر ایشون اند چون مادرت احترامش واجبه پس سعی کن زیاد دور و برش نپلکی و ...

از ۱۲ سالگی همین مشکل رو دارم😔 پدرمم از مادرم دفاع میکنه😔 بخاطرشون از یازده سالگیم به بیماری تریکوتیلومانیا یا همون جنون کندن مو مبتلا شدم از کی که افسرده شدم گوشه گیر ترین دختر جهانم😔