2777
2789
نمیدونی زوها پریود شد یا نه؟ من هرچی بیبی چک میزنم‌منفیه پریودم‌نمیشم  😔

پریود شد 😞

خدا جونم نمیدونم چطوری ازت تشکر کنم, ممنونم که به حرف دلم گوش دادی 😍😍 خدایا خودت حافظ نی نی من باش.. و به تمام اونایی که منتظرن یه نی نی ناز و سالم بده.. الهی همتون به مراد دلتون برسید عزیزان..💜💜💜

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

فدات گلم ممنونم ببین پیاده روی یا ورزش کن تا تخمدان هات تحریک بشه یکی به  خواهرشوهرم گفته بود ...

میخوریم پیاده روی هم داریم ولی نمیشه این چیزا رو خیلی وقته داریم رعایت میکنیم. چمیدونم والا حکمت خدا چیه

روز چندم پریود شد؟ هرچی میگردم پیداش نمیکنم

پرسیدم میگه روز ۱۶ آی یو آی و ۲۸ سیکلش پریود شده

خدا جونم نمیدونم چطوری ازت تشکر کنم, ممنونم که به حرف دلم گوش دادی 😍😍 خدایا خودت حافظ نی نی من باش.. و به تمام اونایی که منتظرن یه نی نی ناز و سالم بده.. الهی همتون به مراد دلتون برسید عزیزان..💜💜💜
پرسیدم میگه روز ۱۶ آی یو آی و ۲۸ سیکلش پریود شده

مرسی عزیزم. من امروز ۱۶ ای یو ایم بود ولی فردا ۲۸ سیکلمه. دیوانه شدم باز فردا هم نمیتونم برم آزمایش بدم برام‌مشکلی پیش اومد 😢

اون پروژسترون میذاشت پریود شد؟ یا قطع کرده بود؟

نمیدونم عزیزم

مرسی عزیزم. من امروز ۱۶ ای یو ایم بود ولی فردا ۲۸ سیکلمه. دیوانه شدم باز فردا هم نمیتونم برم آزمایش ...

چی شد شهرزاد ؟

منم تمام حالتش رو دارم یعنی ممکنه حاملگی؟

بله امکانش هس

میدونی تنهادلیل ارامش زندگی من اینه که برام مهم نیست دیگران درموردم چه فکری میکنن😊دیگران اگه فکرکردن بلدبودن یه فکری به حال خودشون میکردن😁برای رسیدن به حاجتم یه صلوات مهمونم کن دوست گلم🌹
چی شد شهرزاد ؟

پریود شدم ☹ اصلا حالم خوب نیست. دکترم گفت دوباره ای یو ای کن ولی گریم گرفت گفتم نمیتونم دیگه گفت خب برو ivf برام نامشو نوشت ولی میترسم ivf کنم از هایپر شدن میترسم ☹

پریود شدم ☹ اصلا حالم خوب نیست. دکترم گفت دوباره ای یو ای کن ولی گریم گرفت گفتم نمیتونم دیگه گفت خب ...

آخی حدس زدم پریود شدی که نیومدی، عزیزم درکت میکنم واقعا سخته .. من میگم این ماه رو به خودت استراحت بده خدا رو چه دیدی شاید گرفت چون خیلیا رو دیدم گفتن ماه بعد آی یو آی باردار شدن طبیعی

آخی حدس زدم پریود شدی که نیومدی، عزیزم درکت میکنم واقعا سخته .. من میگم این ماه رو به خودت استراحت ب ...

نمیدونم والا توکل بخدا. اره دو ماه که باید فاصله بندازم حالا چه بخوام iui شم دوباره چه ivf