کمی آهسته تر دنیا💫🌏 به شلاق🎭تو در بندم................ دگر هرگز🛑به روی تو،دمی حتی نمیخندم🤐 به حدم میزنی🥺اما.....به جرمی که نمیدانم🤷♀️ به حکم✊تلخ تقدیرت🤢گرفتار شب تارم🌃....... ........
مرسی عزیزم منم همینطور دلم درد میکنه مثل پریودی. همش دستمال بدست تو دسشویی ام ببینم پریود شدم یا نه ...
خوب اوایل حاملگی مثل پریودیه من قشنگ تمام علائم پریودی راداشتم
میدونی تنهادلیل ارامش زندگی من اینه که برام مهم نیست دیگران درموردم چه فکری میکنن😊دیگران اگه فکرکردن بلدبودن یه فکری به حال خودشون میکردن😁برای رسیدن به حاجتم یه صلوات مهمونم کن دوست گلم🌹
اره بدبختیش همینجاس دیگه. من که بخدا سر همه مسائل زندگیم از صبر کردن مردم و زنده شدم
دور ازجون امیدت بخداباشه
چندوقته ازدواج کردی
میدونی تنهادلیل ارامش زندگی من اینه که برام مهم نیست دیگران درموردم چه فکری میکنن😊دیگران اگه فکرکردن بلدبودن یه فکری به حال خودشون میکردن😁برای رسیدن به حاجتم یه صلوات مهمونم کن دوست گلم🌹
۴ سال اما دو ساله بچه میخوام. دیشب انقدر گریه کردم به خدا گفتم مگه من چیکار کردم که حقم اینه ... باز ...
شهرزاد جان امیدت به خدا باشه ببین هنوز ۱۴ آی یو آی هستی شاید لقاح دیر انجام شده .. خودتو با صلوات فرستادن مشغول کن هرچی خیره همون میشه عزیزم.. بخدا اینقدر تو فکرتم
خدا جونم نمیدونم چطوری ازت تشکر کنم, ممنونم که به حرف دلم گوش دادی 😍😍 خدایا خودت حافظ نی نی من باش.. و به تمام اونایی که منتظرن یه نی نی ناز و سالم بده.. الهی همتون به مراد دلتون برسید عزیزان..💜💜💜
خدا جونم نمیدونم چطوری ازت تشکر کنم, ممنونم که به حرف دلم گوش دادی 😍😍 خدایا خودت حافظ نی نی من باش.. و به تمام اونایی که منتظرن یه نی نی ناز و سالم بده.. الهی همتون به مراد دلتون برسید عزیزان..💜💜💜
نه مشکلی نداریم. واقعا سخته حتی ۶ ماهش چه برسه دو سال...
درسته ادم کلافه میشه هرماه منتظربی بی چک مثبت بشه و نمیشه اما هیچ کارخدابی حکمت نیس شما هم اشالاخیلی زودمادرمیشین حالا این ماه نشدماه دیک من خواهرشوهرم هیچ مشکلی نداشتن مثل شما طول کشید تا باردار بشه الانم یه پسر ۲ ساله داره
نمیدونی زوها پریود شد یا نه؟ من هرچی بیبی چک میزنممنفیه پریودمنمیشم 😔
یکسال و نیم طول کشید تاشد
یکی به خواهرشوهرم گفته بودزنجبیل و زعفران و دارچین و نبات و هل دم کن و روزی یه فنجان باشوهرت بخورین
یک روز درمیان رابطه داشته باشین