2777
2789

منفیه😪😪😪😪

کمی آهسته تر دنیا💫🌏                                                         به شلاق🎭تو در بندم................                                            دگر هرگز🛑به روی تو،دمی حتی نمیخندم🤐                              به حدم میزنی🥺اما.....به جرمی که نمیدانم🤷‍♀️                          به حکم✊تلخ تقدیرت🤢گرفتار شب تارم🌃.......                       ........
مرسی عزیزم منم همینطور دلم درد میکنه مثل پریودی. همش دستمال بدست تو دسشویی ام ببینم پریود شدم یا نه ...

خوب اوایل حاملگی مثل پریودیه من قشنگ تمام علائم پریودی راداشتم 

میدونی تنهادلیل ارامش زندگی من اینه که برام مهم نیست دیگران درموردم چه فکری میکنن😊دیگران اگه فکرکردن بلدبودن یه فکری به حال خودشون میکردن😁برای رسیدن به حاجتم یه صلوات مهمونم کن دوست گلم🌹

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اره بدبختیش همینجاس دیگه. من که بخدا سر همه مسائل زندگیم از صبر کردن مردم و زنده شدم

دور ازجون امیدت بخداباشه

چندوقته ازدواج کردی

میدونی تنهادلیل ارامش زندگی من اینه که برام مهم نیست دیگران درموردم چه فکری میکنن😊دیگران اگه فکرکردن بلدبودن یه فکری به حال خودشون میکردن😁برای رسیدن به حاجتم یه صلوات مهمونم کن دوست گلم🌹
دور ازجون امیدت بخداباشه چندوقته ازدواج کردی

۴ سال اما دو ساله بچه میخوام. دیشب انقدر گریه کردم به خدا گفتم مگه من چیکار کردم که حقم اینه ... باز صبح بیبی چک زدم منفی بود 😢

۴ سال اما دو ساله بچه میخوام. دیشب انقدر گریه کردم به خدا گفتم مگه من چیکار کردم که حقم اینه ... باز ...

شهرزاد جان امیدت به خدا باشه ببین هنوز ۱۴ آی یو آی هستی شاید لقاح دیر انجام شده .. خودتو با صلوات فرستادن مشغول کن هرچی خیره همون میشه عزیزم.. بخدا اینقدر تو فکرتم 

خدا جونم نمیدونم چطوری ازت تشکر کنم, ممنونم که به حرف دلم گوش دادی 😍😍 خدایا خودت حافظ نی نی من باش.. و به تمام اونایی که منتظرن یه نی نی ناز و سالم بده.. الهی همتون به مراد دلتون برسید عزیزان..💜💜💜
قربونت برم مهربون. چشم شماام برام دعا کن 😔❤

حتما عزیزم ان شالله که خیره

خدا جونم نمیدونم چطوری ازت تشکر کنم, ممنونم که به حرف دلم گوش دادی 😍😍 خدایا خودت حافظ نی نی من باش.. و به تمام اونایی که منتظرن یه نی نی ناز و سالم بده.. الهی همتون به مراد دلتون برسید عزیزان..💜💜💜

[QUOTE=161785346]۴ سال اما دو ساله بچه میخوام. دیشب انقدر گریه کردم به خدا گفتم مگه من چیکار کردم که حقم اینه ... 

خب بازم اولشی ناراحت نباش خدابزرگه دکتررفتی؟مشکلی نداشتین؟

نه مشکلی نداریم. واقعا سخته حتی ۶ ماهش چه برسه دو سال...

درسته ادم کلافه میشه هرماه منتظربی بی چک مثبت بشه و نمیشه اما هیچ کارخدابی حکمت نیس شما هم اشالاخیلی زودمادرمیشین حالا این ماه نشدماه دیک من خواهرشوهرم هیچ مشکلی نداشتن مثل شما طول کشید تا باردار بشه الانم یه پسر ۲ ساله داره

نمیدونی زوها پریود شد یا نه؟ من هرچی بیبی چک میزنم‌منفیه پریودم‌نمیشم  😔

یکسال و نیم طول کشید تاشد

خدا براش نگه داره ❤ میترسم ازش متنفر شم...

فدات گلم ممنونم

ببین پیاده روی یا ورزش کن تا تخمدان هات تحریک بشه

یکی به  خواهرشوهرم گفته بودزنجبیل و زعفران و دارچین و نبات و هل دم کن و روزی یه فنجان باشوهرت بخورین

یک روز درمیان رابطه داشته باشین