2777
2789
عنوان

کرونا

121 بازدید | 7 پست

خاک بر سر اورژانس ومسولان اصفهان ساعت ۳ شب بیمار کرونایی در منزل اکسیژنش تمام شد کپسول زنگ زدم اورژانس رفتم بیمارستان فیض وزهرای مرضیه برگشتن میگن کپسول نمیدیم بیمار را بلند کنید بیارید اصلا فهم وشعور ندارن ۸۰ درصد ریه اسیب دیده حرکت بده اورژانس اصفهان را دارم میگم تازه مرخص شده تا صبح یه کپسول بدید اول صبح شارژ کردم برمیگردانم میگه نه فقط باز میبریمش یه بیمارستان ....مملکتی که یه اکسیژن حساب کتاب میکنند نه پولهای میلیاردی را خاک بر سر مسولان اصفهان 

اخرش بردین بیمارستان؟ اکسیژن کجا شارژ میکنید؟ اگر حالشون بده پس چرا مرخص می کنن؟

می دونستی نظر افراد مختلف با هم فرق میکنه و این اصلا بد نیست؟ ❤ اهدافم یک: ز... دو: ن......... سه: کاهش وزن تا ۵۷ ❤️ 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اخرش بردین بیمارستان؟ اکسیژن کجا شارژ میکنید؟ اگر حالشون بده پس چرا مرخص می کنن؟

کارخانه شارژ میکنیم گفته تا یک هفته اکسیژن داخل خاته باشه یهو تمام شد نصف شبی یه زن تنها از این بیمارستان به اون بیمارستان اخرش یع دستگاه اکسیژن ساز از یه اشنا شبی گرفتم کیفیت کپسول را نداره حالا تا اول صبح که باز بشه یه جا برم بگیرم 

کارخانه شارژ میکنیم گفته تا یک هفته اکسیژن داخل خاته باشه یهو تمام شد نصف شبی یه زن تنها از این بیما ...

عزیزم خدا قوت. خدا سلامتی بده.

می دونستی نظر افراد مختلف با هم فرق میکنه و این اصلا بد نیست؟ ❤ اهدافم یک: ز... دو: ن......... سه: کاهش وزن تا ۵۷ ❤️