2777
2789
عزیز دلم تو چی کم داری اخه قربونت برم  خودت  دست بالا بگیر برو سمت علایقت سعی کن ب زندگیت ...

مرسی بابت حرفای خوبت عزیزم.حرفات بوی زندگی میدن....

تا خدابنده نواز است به خلقش چه نیاز....
مرسی بابت حرفای خوبت عزیزم.حرفات بوی زندگی میدن....

قربونت گلم

هیچ کار نشد نداره هیچی

از فردا سعی کن ی قدم ب سمت آشتی با خودت برداری حیف نیس وقتی ی زندگی داری بخوای لحظاتتو فدای گذشته کنی

از زندگی الانت راضی هستی

با هم مهربون باشیم زندگی کوتاهه شاید فردایی نباشه به همین راحتی!!!❤دلمرنجان که زهر دل به خدا راهی هستهرکه را هیچ به کف نیست به دل اهی هست،

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

قربونت گلم هیچ کار نشد نداره هیچی از فردا سعی کن ی قدم ب سمت آشتی با خودت برداری حیف نیس وقتی ی زن ...

همون اتفاقا باخودم خیلی میگم من دوتا بچه دارم زندگی دارم شوهر دارم این دلتنگی ها چه معنی میده ولی دست خودم نیست بازم فکرم ب بیراهه میره، اره خداروشکر زندگیم بدنیست

همون اتفاقا باخودم خیلی میگم من دوتا بچه دارم زندگی دارم شوهر دارم این دلتنگی ها چه معنی میده ولی دس ...

شکر خدا

چ عالی بچه هم دارین خوبه که 

من مجردم😊😊

وقتی یادت میفته هر بار سعی کن از اون زمانی ک میاد ب ذهنت ی کم بدزدی مثلا فردا تا نصف روز هی میاد تو ذهنت یا مبینی بعدا بهشفکر میکنی وقتی فکرش اومد سعی کن خودتو دور کنی از اون فضا ب خودت فرصت بدی 

باید حالتو خوب کنی

با هم مهربون باشیم زندگی کوتاهه شاید فردایی نباشه به همین راحتی!!!❤دلمرنجان که زهر دل به خدا راهی هستهرکه را هیچ به کف نیست به دل اهی هست،
شکر خدا چ عالی بچه هم دارین خوبه که  من مجردم😊😊 وقتی یادت میفته هر بار سعی کن از اون زمانی ...

ارع باید سعیمو بکنم بابد چیزایی ک منو یاد اون میندازه کنار بزارم 

ارع باید سعیمو بکنم بابد چیزایی ک منو یاد اون میندازه کنار بزارم 

حتما باید اینکارو بکنی این کارو باید خیلی وقت پیش انجام میدادی 

خودتو ببر بالا

چن سالته عزیزم بچه هات چی

حتما باید اینکارو بکنی این کارو باید خیلی وقت پیش انجام میدادی  خودتو ببر بالا چن سالته عزیزم ...

21سالمه، بچه هام دوقلوان 4سالشونه دختر پسرن، شما چن سالته؟

21سالمه، بچه هام دوقلوان 4سالشونه دختر پسرن، شما چن سالته؟

وای دوقلو خداحفظشون کنه

۲۸

پدرمو دراوردن .

دوس دارم من😍😍😍

خوبه باهاشون بازی کن ب زندگیت فکر کن ب اینده ب خیلی چیزا گذشته هم مرده دفنش کن 

دوس دارم من😍😍😍 خوبه باهاشون بازی کن ب زندگیت فکر کن ب اینده ب خیلی چیزا گذشته هم مرده دفنش کن&nb ...

حتما عزیزم ممنون بابت وقت باارزشی ک برام گذاشتی ان شاالله بتونم جبران کنم برات

حتما عزیزم ممنون بابت وقت باارزشی ک برام گذاشتی ان شاالله بتونم جبران کنم برات

فدات گلم🌹🌹

خواهش میکنم😘😘

تو این دنیا جز خودمون و سلامتی و زمان هیچی ارزش نداره هیچی

ب فندقات فک کن😊😊😊🌹🌹