2777
2789

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

پارسال بعد ۶ سال جلو دانشگاه تهران با یه آقایی اتفاقی دیدمش... اونم دیدم ولی خب فقط رد شدیم از کنار هم. احتمالا برده بودش همون کافه ای که همیشه میرفتیم قهوه میخوردیم. 

ولی دیگه خیالی نبود... 

هَر چه دَر فَهمِ تو آیَد؛ آن بُوَد مفهومِ تو
همسرت؟

نه ترکم کرد😑😑😑😂

با هم مهربون باشیم زندگی کوتاهه شاید فردایی نباشه به همین راحتی!!!❤دلمرنجان که زهر دل به خدا راهی هستهرکه را هیچ به کف نیست به دل اهی هست،
ای بابا

مهم نیست اصلا الان مهم حال خوبمه

با هم مهربون باشیم زندگی کوتاهه شاید فردایی نباشه به همین راحتی!!!❤دلمرنجان که زهر دل به خدا راهی هستهرکه را هیچ به کف نیست به دل اهی هست،
مهم نیست اصلا الان مهم حال خوبمه

خوش بحالت که تونستی حالت وخوب کنی، ولی حال من هیچوقت خوب نشد ، متنفر میشم ازخودم وقتی متاهلم راجبه اینجور چیزا حرف میزنم امشب دیگه حالم خوب نبود گفتم حالا ی امشب راجبش حرف بزنم ب کجای دنیا برمیخوره مگه 

تا خدابنده نواز است به خلقش چه نیاز....
از نظر من عشق همیشه تازه و منحصر به فرد هست هر عشقی یه تجربه است  حتی عشق هایی که ابراز   ...

نظرت محترمه، ولی ب نظرمن عشق واقعی فقط ی بار اتفاق میفته

چرا گلم باید خودت بخوای من تازه داره ی سال میشه برام اندازه جون کندن سخت بود اما شد الانم راحتم خیلی ...

حرفات منطقیه ادم بابد خودش بخواد، شاید من شورشو دراوردم ک هنوز بعد هفت سال هنوزم بادیدنش تمام وجودم می لرزه ، خیلی سست و بی اراده ام ک کنترلی رواحساساتم ندارم ، ادم قوی هستی ک تونستی با خواسته های دلت کنار بیای

حرفات منطقیه ادم بابد خودش بخواد، شاید من شورشو دراوردم ک هنوز بعد هفت سال هنوزم بادیدنش تمام وجودم ...

عزیز دلم تو چی کم داری اخه قربونت برم 

خودت  دست بالا بگیر برو سمت علایقت سعی کن ب زندگیت انرژی مثبت بدی 

بعدشم اول باید خیلی خوب راجب  خودت اون رابطه بشینی فکر کنی الان غصه خوردن ب دردت میخوره معلومه ک نه تازه بتر اعصابتم خراب میشه تنتو واسه چیزی که وجود خارجی نداره میلرزونی چرا گلم اخه تو تو این دنیا فقط و فقط ی بار حق زندگی داری پس لحظاتتو با فکر یکی دیگه تلف نکن