2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بله مال خواهرم‌.دوهفته ازموعدش گذاشته بود هرچی بی بی چک میزد منفی رفت آزمایش مثبت

تیکر رسیدن به هدفم.....  سرشانه خدا بگذار تا قصه عشق را چنان زیبا بخواندکه نه از دوزخ بترسی و نه از بهشت به رقص درآیی قصه عشق تنها “انسان” بودن ماست . . .🙏🏻❤️....همه دنیام دوقلوهام😍
بله مال خواهرم‌.دوهفته ازموعدش گذاشته بود هرچی بی بی چک میزد منفی رفت آزمایش مثبت

من امروز موعدم بود نشدم ولی بی بی چکم منفی شد

علائم بارداری هم دارم

بلاتکلیفی چقد بده

😍تو قرار دل بی قرار من و بابایی،روشا جانم😍
من امروز موعدم بود نشدم ولی بی بی چکم منفی شد علائم بارداری هم دارم بلاتکلیفی چقد بده

منم دقیقا مثل شمام دیروز موعدم بود یکم سردرد و درد تخمدان چپ دارم امروزم که پادرد اضافه شد نمیدونم چمه🤦‍♀️

من اونقدر به داشته هام فکر میکنم که وقت نمیشه به نداشته هام فکر کنم❤❤❤
من امروز موعدم بود نشدم ولی بی بی چکم منفی شد علائم بارداری هم دارم بلاتکلیفی چقد بده

چندروزی صبرکن  بعدبی بی چک بزن بنظرم یه هفته صبر کن

تیکر رسیدن به هدفم.....  سرشانه خدا بگذار تا قصه عشق را چنان زیبا بخواندکه نه از دوزخ بترسی و نه از بهشت به رقص درآیی قصه عشق تنها “انسان” بودن ماست . . .🙏🏻❤️....همه دنیام دوقلوهام😍
منم دقیقا مثل شمام دیروز موعدم بود یکم سردرد و درد تخمدان چپ دارم امروزم که پادرد اضافه شد نمیدونم چ ...

من تند تند میرم دشویی،زیر دلم تیر میکشه

سینه هام سفت شده درد میکنه

آب زیاد میخورم،به نفس نفس میفتم

من تند تند میرم دشویی،زیر دلم تیر میکشه سینه هام سفت شده درد میکنه آب زیاد میخورم،به نفس نفس میفتم

من یکی از سینه هام درد میکنه صبحم به بو حساس شدم بارداری اولم علائمم از ۷ هفته شروع شد برای همین فکر میکنم توهم زدم هر لحظه منتظر پریودیم

من اونقدر به داشته هام فکر میکنم که وقت نمیشه به نداشته هام فکر کنم❤❤❤
یک هفتتتتههه😦😦😦

من ایندفه ازموعدم ۷ روز گذشت بدون زدن بی بی چک یه راست رفتم آزمایش😂

من یکی از سینه هام درد میکنه صبحم به بو حساس شدم بارداری اولم علائمم از ۷ هفته شروع شد برای همین فکر ...

منم هرلحظه منتظرم ولی این علائمم دارم

نمیدونم چیکار کنم

من ایندفه ازموعدم ۷ روز گذشت بدون زدن بی بی چک یه راست رفتم آزمایش😂

منم انقد تو این 6سال بی بی چک منفی دیدم حالم بد میشه ولی نتونستم خودمو نگه دارم که نزنم