2777
2789
من امروز موعدم بود نشدم ولی بی بی چکم منفی شد علائم بارداری هم دارم بلاتکلیفی چقد بده

دقيقا ٢ماه پسش حال تورو داشتم بردار نبودم اما ديروز بي بي مثبت شد

میشه دعا کنید پسرم غذاخور شه خسته شدم😔
مال من منفی بود تا روز هفتم از پریودی منفی بود ولی روز اول ازمایش بتا بالا بود 89 بود  تازه رو ...

من علائم دارم ولی منفی میشه

😍تو قرار دل بی قرار من و بابایی،روشا جانم😍

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم هرلحظه منتظرم ولی این علائمم دارم نمیدونم چیکار کنم

صبر باید کرد من سر پسرم یه هفته عقب انداخته بودم ولی اصلا تو بهرشم نبودم😂 بع فشارم هی میفتاد دوستم گفت یه سوال بپرسم تو حامله نیستی گفتم نه بابا چی میگی گفت یه بیبی بزن حساب کتاب کردم دیدم چقدر عقب انداختم

حالا اینبار چرتکه گرفتم دستم روزا نمیگذرن 😂یه بیبی زدم منفی بود کلا امیدمو از دست دادم

من اونقدر به داشته هام فکر میکنم که وقت نمیشه به نداشته هام فکر کنم❤❤❤
منم انقد تو این 6سال بی بی چک منفی دیدم حالم بد میشه ولی نتونستم خودمو نگه دارم که نزنم

خب منم همینجوری بودم ۷سال که سال هشتم بی بی چک مثبت دیدم اینقدر بی خیال بودم زدم وبعد رفتم تواتاقم گفتم نبینم بهتره ولی بعد نیم ساعت رفتم دیدم دوتا خط پررنگ باورم نمیشد وبعد که بچه هام ۵ ساله شدن بی بی چک مثبت دیدم‌که سقط شد ایندفه ۷ روز گذشت ازموعدم بی بی چک‌نزدم‌

تیکر رسیدن به هدفم.....  سرشانه خدا بگذار تا قصه عشق را چنان زیبا بخواندکه نه از دوزخ بترسی و نه از بهشت به رقص درآیی قصه عشق تنها “انسان” بودن ماست . . .🙏🏻❤️....همه دنیام دوقلوهام😍
صبر باید کرد من سر پسرم یه هفته عقب انداخته بودم ولی اصلا تو بهرشم نبودم😂 بع فشارم هی میفتاد دوستم ...

خیلی سخته صبر کردن😧

خب منم همینجوری بودم ۷سال که سال هشتم بی بی چک مثبت دیدم اینقدر بی خیال بودم زدم وبعد رفتم تواتاقم گ ...

منم یه سقط داشتم😔

منم یه سقط داشتم😔

ناامید نباش مهربون.ان شالله که بارداری 

تیکر رسیدن به هدفم.....  سرشانه خدا بگذار تا قصه عشق را چنان زیبا بخواندکه نه از دوزخ بترسی و نه از بهشت به رقص درآیی قصه عشق تنها “انسان” بودن ماست . . .🙏🏻❤️....همه دنیام دوقلوهام😍
ماله توام مثبت ميشه مطمئن باش شايد باور نكني من فقط يبار روز ٨پري اقدام كردم شدم

من این ماه کلا اقدام کردم

چه هر روز چه یه روز درمیون

خدا فندقتو حفظ کنه برات💚

ان شاءالله خدا دامن همه منتظرا رو سبز کنه💚

آمین