2777
2789
عنوان

خواستگار

| مشاهده متن کامل بحث + 2558 بازدید | 125 پست

می دونید من از چی تعجب می کنم پسرایی می بینم که دکتر و تحصیلات بالا دارند ولی دوست دارن با دختر خونه دار ازدواج کنن یا پسرای سن بالا دنبال دخترای سن پایینن.. خنده داره ب نظرم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

می دونید من از چی تعجب می کنم پسرایی می بینم که دکتر و تحصیلات بالا دارند ولی دوست دارن با دختر خونه ...

راهکاری اگ ب ذهنتون میرسه بگید

برای ازدواج خوب و خوشبختیم دعام میکنید؟ 

عزیزم منم شرایط شمارو دارم از لحاظ شغلی تدریس و کار و فقط مدرکمون فرق داره الان دوساله ازدواج کردم با همسن خودم!ببین خیلی وقتا بخاطر مشکلات یا شرایط خیلی از پسرا بخودشون اجازه نمیدن به دختری با این شرایط ابراز علاقه کنن و یا خواستگاری چون متاسفانه شرایط جامعه بد شده و مردا میترسن پاپیش جلو بزارن!اما به این اعتقاد دارن هرزمان که خدا خووش بخواد و مصلحت بدونه ازدواج سر میگیره و ازدواج میکنی.ان شاالله به کیس عالی بهمین زودی قسمتتون بشه عزیزم🌷

قهوه بنوشید☕موسیقی گوش دهید 🎶و دقایقی به هیچ چیز فکر نکنید🌈شاید زندگی همین باشد💫
اخه اگ قرار بود جذب خودم بشن تو 29سال نباید چارتا خواستگار می‌داشتم؟  حس میکنم ی جای کار اشتبا ...

چی اشتباه بوده 

تحصیل کرده ای 

شغل داری

استقلال داری

اگه کسی جذب خودت نشه و تو بخوای خودتو تغییر بدی و تظاهر کنی و بر فرض مثال کسی جذبت بشه تو بعد یه مدت از تظاهر خسته میشی، میشی خودت دوباره و بعدش اون فرد فک نکن باهات میمونه واسه همینه میگم خودت باش یکی چهل سالگی ازدواج می کنه یکی ۲۰ ساله یکیم ازدواج نمیکنه

ازدواج مسیره دیگه هدف نیست که اصلا نگران نشو تازه میگی بیبی فیس هم هستی 

چهارمین کاربری، دوست عزیز روان پریشی که انگشت بی صاحاب بی قرار داری هی گزارش میزنی، اره دقیقا با خودتم، روزی سه وعده تپاله گاو بردار بریز رو سرت بدبخت، با تچکر😐
من که خیلی کم این موردی دیدم 😀

ولی من زیاد دیدم.. میگن زن باید خونه مو تمییز کنه بچه مو بزرگ کنه.. ینی فک کن یکی با تحصیلات بالا این طرز فکرش ما کجا داریم می ریم😂😂

عزیزم منم شرایط شمارو دارم از لحاظ شغلی تدریس و کار و فقط مدرکمون فرق داره الان دوساله ازدواج کردم ب ...

ممنون از قوت قلبت عزیزم

نمدونم. حس بذی دارم

اخه مثلا فقط دوتا خواستگار داشتم

بعد اونی ک جدی شد دوست شوهر خواهرم بود

خب خس بدی دارم شوهرخواهرم میگه باخودش اگ اینم من پیدا نکرده بودم ک.... 

حااا بخدا اون پول نداش. ماشین و خونه هم نداشت. کچلم بود. راهمونم بهم دور بود ولی اخلاقش و اعتماد بنقسش خوب بود. مدرکشم ارشد بود ولی ی کارخوب داشت! خلاصه میخواستم بهش بله بگم ک ی اتفاقایی افتاد ک بهم خورد

برای ازدواج خوب و خوشبختیم دعام میکنید؟