2777
2789
عنوان

بی بی چک

157 بازدید | 15 پست

کیا دو روز از موعدشون گذشته بی بی چکشون منفی بوده و باردار بودن.تا چمن روز از موعد بگذره نشون میده بی بی چک لطفا بیاین راهنماییییی

🌹رَبِّ لا تَذَرْني فَرْداً وَ اَنْتَ خَيْرُالْوارثين🌹                      خدا جونم‌ ممنونم که منم به وقتش مادر میکنی😊

من فردا میشه ۳ روز بالای ۲۰ بی بی چک تو این مدت گزاشتم کی برم آزمایش نشون میده من سرموعد پریود میشم 

🌹رَبِّ لا تَذَرْني فَرْداً وَ اَنْتَ خَيْرُالْوارثين🌹                      خدا جونم‌ ممنونم که منم به وقتش مادر میکنی😊

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

برامن ده روز گذشت و منفی بود و اخرم پریود شدم

توی اقدام پریودی نامنظم میشه

وقتی بیبی منفی میشه دیگه از فکرش در بیا

به حرفای ایناییکه الکی امید میدن هم گوش نکن چون عصابت خورد میشه

واسه ماه بعد تلاش کن

عزیز اگه منظم هست پریودت ...که هیچ برو ازمایش 

اگه نه پس صبوری کن بازم تکرار کن بی بی چک رو 

بعضی وقتام لقاح دیر بوده سطح پروژسترون اونقدری بالا نیست که بی بی چک نشون بده 

بعضی وقتام به خاطر تغییر فصل و عادات غذایی استرس و ...پریود دیر و زود میشه 

به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم!  🌷   دوستان گلم این امضای من بود سالها ...بعد معجزه خدا رو دیدم دلتون خواست سر بزنید به تاپیک خاطره زایمانم ...امیدوارم خدا به هر کس دلش میخواد به حکمت و مصلحت خودش ببخشه...🥰 برای شفا و سلامتی پسرم دعا کنید لطفا سپاس❤️https://www.ninisite.com/discussion/topic/7503866/%D8%AE%D8%A7%D8%B7%D8%B1%D9%87-%D8%B2%D8%A7%DB%8C%D9%85%D8%A7%D9%86?page=1

تا بی بی مثبت نشه آزم منفی من بعد ده روز تاخیر ازمم منفی بود هر روز صبح یا دو سه روز بعد یکی صبح امتحان کن دیگ تو ی روز چنتا نزن و نگا کن حتی بعد چن ساعتم مثبت شد میتونی اعتماد کنی 

علائم چیا داری؟؟؟؟منم امروز موعدم بود این ماه لتروزل خوردم و روز ۱۱پری امپول زدم .الان علایم چن روزی هست نوک سینم درد میکنه یکمم نفسم کم میارم و تخمدانمم تیر میکشه نمیدونم به نطرتون باردارم؟؟؟

قبل موعد بی بی نزن، دیشب یکی میگفت علایم داره و هنوز از موعدش رد نشده ولی حس میکنه بارداره امروز صبح ...

من موعدم گزشته ۳ روزه

علائم چیا داری؟؟؟؟منم امروز موعدم بود این ماه لتروزل خوردم و روز ۱۱پری امپول زدم .الان علایم چن روزی ...

من قرص نخوردم طبیعی مال اول اقدامم هست.موقع لقاح قشنگ فهمیدم سرگیجه داشتم نفخ و ...درد دور ناف.... تهوع سوزش معده الانم فقط سوزش معده دارم تا بی بی مثبت نشه نمیرم آزترشح هم که مرتب دارم  

علائم چیا داری؟؟؟؟منم امروز موعدم بود این ماه لتروزل خوردم و روز ۱۱پری امپول زدم .الان علایم چن روزی ...

دقیقا تنگی نفس رو داشتم من میترسم لقاح انتقال پیدا نکرده باشه چه میدونم چون خیلی کم پیش میاد تپش قلب اینا هم داشتم...

عزیز اگه منظم هست پریودت ...که هیچ برو ازمایش  اگه نه پس صبوری کن بازم تکرار کن بی بی چک رو&nb ...

امکان داره لقاح اتفاق افتاده باشه و پروسه انتقال جنین دیر باشه؟

امکان داره تخمک گزاری اتفاق افتاده باشه و پروسه انتقال جنین دیر باشه؟

کلا لقاح که طول میکشه 

اسپرم توی بدن پنج روز زنده س پس ممکنه هر زمانی به تخمک برسه 

دیر و زود شدن پریود توی اولین ماهای اقدام عادیه چون رحم داره اماده باروری میشه 

عزیز یه بی بی چک بزن 

به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم!  🌷   دوستان گلم این امضای من بود سالها ...بعد معجزه خدا رو دیدم دلتون خواست سر بزنید به تاپیک خاطره زایمانم ...امیدوارم خدا به هر کس دلش میخواد به حکمت و مصلحت خودش ببخشه...🥰 برای شفا و سلامتی پسرم دعا کنید لطفا سپاس❤️https://www.ninisite.com/discussion/topic/7503866/%D8%AE%D8%A7%D8%B7%D8%B1%D9%87-%D8%B2%D8%A7%DB%8C%D9%85%D8%A7%D9%86?page=1

کلا لقاح که طول میکشه  اسپرم توی بدن پنج روز زنده س پس ممکنه هر زمانی به تخمک برسه  دیر ...

زدم منفیه دیگه نمیزنم تا پنج شنبه .پنج شنبه میرم آزمایش