بعضی وقتام لقاح دیر بوده سطح پروژسترون اونقدری بالا نیست که بی بی چک نشون بده
بعضی وقتام به خاطر تغییر فصل و عادات غذایی استرس و ...پریود دیر و زود میشه
به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم! 🌷 دوستان گلم این امضای من بود سالها ...بعد معجزه خدا رو دیدم دلتون خواست سر بزنید به تاپیک خاطره زایمانم ...امیدوارم خدا به هر کس دلش میخواد به حکمت و مصلحت خودش ببخشه...🥰 برای شفا و سلامتی پسرم دعا کنید لطفا سپاس❤️https://www.ninisite.com/discussion/topic/7503866/%D8%AE%D8%A7%D8%B7%D8%B1%D9%87-%D8%B2%D8%A7%DB%8C%D9%85%D8%A7%D9%86?page=1
تا بی بی مثبت نشه آزم منفی من بعد ده روز تاخیر ازمم منفی بود هر روز صبح یا دو سه روز بعد یکی صبح امتحان کن دیگ تو ی روز چنتا نزن و نگا کن حتی بعد چن ساعتم مثبت شد میتونی اعتماد کنی
علائم چیا داری؟؟؟؟منم امروز موعدم بود این ماه لتروزل خوردم و روز ۱۱پری امپول زدم .الان علایم چن روزی هست نوک سینم درد میکنه یکمم نفسم کم میارم و تخمدانمم تیر میکشه نمیدونم به نطرتون باردارم؟؟؟
علائم چیا داری؟؟؟؟منم امروز موعدم بود این ماه لتروزل خوردم و روز ۱۱پری امپول زدم .الان علایم چن روزی ...
من قرص نخوردم طبیعی مال اول اقدامم هست.موقع لقاح قشنگ فهمیدم سرگیجه داشتم نفخ و ...درد دور ناف.... تهوع سوزش معده الانم فقط سوزش معده دارم تا بی بی مثبت نشه نمیرم آزترشح هم که مرتب دارم
🌹رَبِّ لا تَذَرْني فَرْداً وَ اَنْتَ خَيْرُالْوارثين🌹 خدا جونم ممنونم که منم به وقتش مادر میکنی😊
اسپرم توی بدن پنج روز زنده س پس ممکنه هر زمانی به تخمک برسه
دیر و زود شدن پریود توی اولین ماهای اقدام عادیه چون رحم داره اماده باروری میشه
عزیز یه بی بی چک بزن
به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم! 🌷 دوستان گلم این امضای من بود سالها ...بعد معجزه خدا رو دیدم دلتون خواست سر بزنید به تاپیک خاطره زایمانم ...امیدوارم خدا به هر کس دلش میخواد به حکمت و مصلحت خودش ببخشه...🥰 برای شفا و سلامتی پسرم دعا کنید لطفا سپاس❤️https://www.ninisite.com/discussion/topic/7503866/%D8%AE%D8%A7%D8%B7%D8%B1%D9%87-%D8%B2%D8%A7%DB%8C%D9%85%D8%A7%D9%86?page=1