2777
2789
عنوان

کلاب فوت

| مشاهده متن کامل بحث + 9769 بازدید | 67 پست
انشاالله ،عزیزم لطفا هرچی داری بچه اتو شیر میدی منا دعا کن انشاالله پسرم سالم وصالح باشه ،اسمم فاطمس

این منم فاطمه اس.حتما قابل باشم دعا میکنم.

خدایا شکرت

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

خواهش میکنم عزیزم میدونم بعد زایمان آدم وقت سرخاروندنم نداره، من 18عفته گفت کلاب فوت و دستاشو گفت خ ...

من پیش فوق تخصص ارتوپدی اطفال تو تهران رفتم برای چک کردن.دکتر رحیمیان.خیلی دکتر خوبی بود.ساکن کجا هستید؟فقط اگه کلاب فوت باشه باید خیلی زود بعد بدنیا اومدن ببریدش دکتر .روز دوم حتما ببرش دکتر.دکتر بغدادی و پنجوی تو تهران ارتوپدی اطفال.کارشون حرف نداره ولی برای یک سال دیگه وقت میدن.دگتر رحیمیان عالیه.

خدایا شکرت
گفت تاموقع تولد مشخص نیس که خفیفه یا شدید ،باشه عزیزم

تو سونو خفیف و شدید بودنش معلومه.برو یه جای خوب سونو بده.کجا ساکنی؟میدونم چی داری میگی.منم انقدر گریه کردم.نذر حضرت رقیه کن.انشالله مشکلی نیست

خدایا شکرت
تو سونو خفیف و شدید بودنش معلومه.برو یه جای خوب سونو بده.کجا ساکنی؟میدونم چی داری میگی.منم انقدر گری ...

حتما جای دیگه هم سونو میدم ،باشه عزیزم،تروخدا برام دعا کن خودت میدونی چقدر آدم استرس میگیره ،تو گوش نی نی نازت هم بگو برام دعا کنه 

حتما جای دیگه هم سونو میدم ،باشه عزیزم،تروخدا برام دعا کن خودت میدونی چقدر آدم استرس میگیره ،تو گوش ...

فقط سعی کن آروم باشی.میدونم خیلی سخته.ولی استرس بدترین چیره.توکلت به خدا باشه.

خدایا شکرت
به من تو سونو نگفتن خفیفه یا شدید میشه ادرس سونوگرافی رو بدی تا برم پیشش

تو اینترنت سرچ کن.دکتر محسن خدارحمی.سونوگرافیش تو کرج.چهاره راه طالقانی.این شماره.02634413833.چهارراه طالقانی.پشت پوشاک سالیان.کوچه آموزش و پرورش.ساختمان ماهان طبقه همکف

خدایا شکرت
تو اینترنت سرچ کن.دکتر محسن خدارحمی.سونوگرافیش تو کرج.چهاره راه طالقانی.این شماره.02634413833.چهاررا ...

مرسی عزیزم برای شما تو سونو مشخص بود یعنی خودتون هم میدید که انحراف داره؟

اللهم صل علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم🌹