2777
2789
عنوان

عفونت واژن

| مشاهده متن کامل بحث + 4682 بازدید | 20 پست
همون اسفندم دکتر گفت اصلا دود نکن عنبر نسا 

من عنبر نسار را تا حالا دود نکردم بدم میاد اما این کلپوره خیلی بهش اعتقاد دارم هر چند وقت یبار تو خونه دود میکنم میگم خونه ضد عفونی بشه الان هم که بخاری روشن کردیم ریختم داخل قابلمه تو آب 

نه به خاطر کرونا الان دوساله

💚خدایا سپاسگزارم بابت لطف بیکرانی ک در حق ما میکنی❤خدایا هر روز درهای سلامتی،عشق،امید،نور،برکت،ثروت و فراوانی را به روی ما بگشا❤❤الهی امین❤❤
سرماخوردگی های قبل فرق داشتن ماهر وقت مریض میشیدیم عنبر نسادود میکردیم اماکرونا ویروسش فرق داره دود ...

اره درسته خدا به دادمون برسه 

کاشکی زودتر واکسن ساخته میشد

💚خدایا سپاسگزارم بابت لطف بیکرانی ک در حق ما میکنی❤خدایا هر روز درهای سلامتی،عشق،امید،نور،برکت،ثروت و فراوانی را به روی ما بگشا❤❤الهی امین❤❤

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

من شوهرمامروز مثبت شد

سلام دوستان بنده خودم گرفتم به شدتی حالم بد بود که حد نداره استخوان درد شدید،،، تب وحشتناک،،، سردرد وسرگیجه زیاد ولی با تجویز یه بنده خدا از دوستان که طب سنتی خونده بود3روزه حالم خوب شد
 ‏‪ ترکیب دوسین (یعنی سیاهدانه با عسل به گونه ای ترکیب بشه که 1واحدسیاهدانه با 3واحد عسل ترکیب بشه) این ترکیب را 8ساعتی یکبار یک قاشق غذاخوری میل شود،،،، قرقر کردن با اب نمک هر 4ساعتی یکبار حتما حتما اب جوشیده وولرم استفاده بشه
‏‪: انجام دادن بادکش گرم (پشت کمر قسمت بالا ناحیه کتف) ابتدا با روغن سیاهدانه روغن مالی شود سپس بادکش انجام دهید
 ‏‪ آویشن دم بدن ولرم که شد با عسل شیرین کنن بخورن

توتون تنباکوی خوانسار دود کنن تو فضای خونه برای ضدعفونی.
آبلیمو و عسل و آب و زنجبیل هر صبح میل شود.
 ‏‪ گل بنفشه و گل ختمی و نعناع بجوشونن بخورن.
‬‏: به آب هویج یا آب سیب ۵ قطره روغن سیاهدانه اضاف کنن هر روز میل کنن.
: هر روز یه تخم مرغ آب پز میل شود.هر روز گلاب بعداز هر وعده غذایی یه قاشق میل شود.

من شوهرمامروز مثبت شد

یکی از دوستام شدید گرفته بود میگفت اینا رو خوردم 3 روز خوب شدم حالا منم برا شما میفرستم شاید به دردتون خورد

من شوهرمامروز مثبت شد

انشاالله هر چه زودتر خوب بشه