2777
2789
عنوان

عفونت واژن

4626 بازدید | 20 پست

سلام

ممنون میشم اگر تجربه ای دارین من رو راهنمایی کنین🤦‍

من چند وقت پیش مجبور شدم لباسم رو خیس خیس بپوشم از اونموقع یه لکه های سفید روی بدنم افتاد و خارش و یه وقت هایی ترشح سفید رنگ که مامانم میگه احتمالا قارچ باشه

من ریه هام حساسه و تو این وضع کرونا اصلا امکان مراجعه به پزشک رو ندارم لطفا اگر تجربه ای دارین مشابه این موضوع بگین به من تا یکم اوضاع بهتر شه و بتونم برم دکتر🤦‍

در ضمن دختر هستم و مجرد 

پیش پیش ممنونم😅🌾

آوینیِ درونم هِی میگه اینجا اسمش زمین نیست! سیاره رنجه! تکرار کن؟ سیاره رنج .. سیاره رنج .. سیاره رنج ..

تجربه سنتی دارم 

کلپوره میجوشنم میشنم میریزم داخل تشت یه ربع میشنم

لباس زیر هم نمیپوشم

💚خدایا سپاسگزارم بابت لطف بیکرانی ک در حق ما میکنی❤خدایا هر روز درهای سلامتی،عشق،امید،نور،برکت،ثروت و فراوانی را به روی ما بگشا❤❤الهی امین❤❤

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تجربه سنتی دارم  کلپوره میجوشنم میشنم میریزم داخل تشت یه ربع میشنم لباس زیر هم نمیپوشم

عزیزم اینی که میگی چیه؟!

باید از عطاری بگیرمش؟!

آوینیِ درونم هِی میگه اینجا اسمش زمین نیست! سیاره رنجه! تکرار کن؟ سیاره رنج .. سیاره رنج .. سیاره رنج ..
منم همش قارچ میگیرم نمیدونم چرا 

منم قبلا خارش میگرفتم اما سریع خوب میشدم

کلا بدنم حساسه اما الان واقعا افتضاحه🙁😶🤦‍

عزیزم اینی که میگی چیه؟! باید از عطاری بگیرمش؟!

اره کلپوره 

از عطاری بگیر ارزون هم هست من برا کرونا تو خونه دود میکنم 

کلا برا عفونت خیلی خوبه 

زمستونا کلا میریزم داخل قابلمه روحی میذارم رو بخاری  برا پاکسازی هوا خونه خیلی خوبه

💚خدایا سپاسگزارم بابت لطف بیکرانی ک در حق ما میکنی❤خدایا هر روز درهای سلامتی،عشق،امید،نور،برکت،ثروت و فراوانی را به روی ما بگشا❤❤الهی امین❤❤

عزیزیه کم زاغ اندازه لوبیا شب موقعه خواب بزارداخل رحمت تمام عفونت ازبین میبره باعث تنگیواژن میشه

اینو هم شنیدم تا حالا امتحان نکردم

اره کلپوره  از عطاری بگیر ارزون هم هست من برا کرونا تو خونه دود میکنم  کلا برا عفونت خیل ...

اهان 

بگیرم بزارم بجوشه بعد بریزم تو تشت بشینم روش؟!

فقط چقدر باید بجوشه؟!

اره کلپوره  از عطاری بگیر ارزون هم هست من برا کرونا تو خونه دود میکنم  کلا برا عفونت خیل ...

لطفا برای کرونا هیچی توخونه دود نکنین اصلا دود خوب نیس میزنه به ریه هاتون تجربه چنتا اژرافیانه و دکتر هم گفت بهم 

عزیزم قرص فلوکونازول بگیر هر سه روز ی دونه بخور مترونیدازولم بگیر هر هشت ساعت دو عدد بخور عالیه عالی دکترم بری همینارو میده 

اینا رو هم دکتر گفته

عزیزیه کم زاغ اندازه لوبیا شب موقعه خواب بزارداخل رحمت تمام عفونت ازبین میبره باعث تنگیواژن میشه ای ...

عزیزم مجردم آخه

مشکلی پیش نمیاد؟!

عزیزم قرص فلوکونازول بگیر هر سه روز ی دونه بخور مترونیدازولم بگیر هر هشت ساعت دو عدد بخور عالیه عالی ...

اهان

مرسی فردا برم بگیرم 

خدا کنه خلاص شم زودتر🤦‍

لطفا برای کرونا هیچی توخونه دود نکنین اصلا دود خوب نیس میزنه به ریه هاتون تجربه چنتا اژرافیانه و دکت ...

نه در حدی خونه دوده بگیره مثل اسفند 

اتفاقا این کلپوره دوسال پیش بچه امو بردم دکتر اطفال بهم توصیه کرد گفت مثل اسفند دود کن

نه در حدی خونه دوده بگیره مثل اسفند  اتفاقا این کلپوره دوسال پیش بچه امو بردم دکتر اطفال بهم ت ...

سرماخوردگی های قبل فرق داشتن ماهر وقت مریض میشیدیم عنبر نسادود میکردیم اماکرونا ویروسش فرق داره دود سمه برا ریه