2777
2789

https://www.ninisite.com/discussion/topic/5266560/شمابودین-جدامیشدینتووضع-کروناتوروخدابیاین-واجبهعکس-چتبرام گزارش میزنی عزیز؟؟

من همونیم که ازامضاهای ژیناگلمن خوشم میاد وبرمیدارم واسه تلگرام وواتساپم استفاده میکنم🥺

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

موجودات تمیز و بی دردسری هستند. غذا خیلی کم می‌خورند. پلت خوراکی خشک از دامپزشکی میتونی بگیری. دستشویی شون هم زیاد نیست. سبزیجات هم بهشون بده. عمرشون کمه ولی

از یک دی هیچ گونه تاپیکی نخواهم زد تا نی نی سایت اصلاح شود. این سایت هیچ احترامی برای کاربران قائل نیست و به درخواست آنها توجه نمی‌کند. #تحریم همگانی نی نی سایت ✌️

گربه بخر یا خرگوش همستر من تالا نداشتم 

خرگوش میشاشه همه جا پی پیشم شبیه موشه برا همین تو حیاط یروز نگه داشتم مرد انقد خوشگل بود بیچاره گذاشتم بیرون مرد سفید بود پشمالو 

بچگیمم یه گربه داشتم خیلی دوسش داشتم انقد بغلش میکردم بوسش میکردم بابام ترسید مریضی بگیرم برد داد ب صاحبش گربه هم خوبه ملوسه ...سلیقه ایه دیگ سلیقت گنگه برا بعضیا

1●     خداوند حبیبش را که دنیارا  بخاطر او افریده فراموش نمیکند   2●من زیر ۲۰ سال هستم هرکی با سن من مشکل داره میتونه جمع کنه از نی نی سایت بره 3● بزرگی هم ب عقله  کسی هم نی نی سایت رو نخریده پس نیاین نگین سنت کمه ال نکن بل نکن همونجور ک من اجازه ندارم  شمارو از نی نی سایت محروم کنم شمام  همینطور دوست عزیز