2777
2789
عنوان

ناراحتی مامانم از خانواده نامزدم

148 بازدید | 13 پست

سلام یه مشکلی برام پیش اومده یه اختلاف نظر بین خانواده هامون یعنی خانواده من و نامزدم سر من پیش اومده و مامانم ناراحته و به دل گرفته با اینکه خانواده نامزدم معذرت خاهی کردن و گفتن منظورشون بد برداشت کردیم اما مامانم به دل گرفته من و نامزدمم نمیدونیم چیکار کنین که مشکل حل بشه و کش پیدا نکنه 

با مامانت صحبت کن بگو کوتاه بیاد این اول کاری !!!

دیگه معذرت خواهی کردم دیگه !!!

کشش نده ،،،بی خودی کینه و لج و لح بازی به وجود نیاره اول کار 

خودت باهاش صحبت کن!!

حداقل رفتارت با نامزدت خوب باشه که وگرنه بعدا به خاطر این رفتار مامانت ضربه و سرکوفت میخوری !

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

با مامانت صحبت کن بگو کوتاه بیاد این اول کاری !!! دیگه معذرت خواهی کردم دیگه !!! کشش نده ،،،بی خود ...

من دوشبه همش دارم گریه میکنم حال روحی بدی دارم نامزدمم ازاونور ناراحته میگه نمیخام هنوز هیچی نشد بی احترامی پیش بیاد بین خانواده ها سر یه مسئله که فقط ب من نامزدم‌مربوط بود این اتفاق بیفته 

با مامانت صحبت کن بگو کوتاه بیاد این اول کاری !!! دیگه معذرت خواهی کردم دیگه !!! کشش نده ،،،بی خود ...

میدونی بدتر از همه الان لج کرده میگه عقد بکنین دانشگاه شهرستان قبول بشی نمیزارم بری شهر شوهرت چون مادر شوهرت با اون عروسش خوبه به تو تحویل نمیگرفت خب اون عروسش بچه است حسوده یکم من این چیزا به دل نمیگیرم‌میگه نه تو تجربت کمه من مادرتم میدونم میخام بهشون فشار بیارم هرچی سخت نگرفتم حساب کار دستشون بیاد اصلا من‌جلو نامزدم همش شرمندم 

وقتی نمیدونیم نمیشه قضاوت کرد  شاید مادرت حق داره کش بده

چندتا موضوع الکیه 

اولیش سر مدل مانتو مراسم عقد 

دومیش سر اینکه با اون عروسش خوبه بامن اینسری در حد گفت و گو بودهیه موضوع های مسخره