2777
2789
اواسط شهریور دقیق یادم نیس

پس همون دو ماهت میشه حدودا 

زودتر برو سونو

ولی چرا نمینویسید تاریخ پریوداتونو  

فاطمه حسنا مامان همیشه تو قلبم میمونی فرشته ی آسمونی من😔💗الهی و ربی من لی غیرک؟                 💚اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم💚

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️

دروووووووغ؟؟؟؟؟!!!!!! هفته دهم؟؟؟؟؟!!!! یاعلی

بله چون بارداری بر اساس هفته از اولین روز آخرین قاعدگی حساب میشه ، ۵۰ روز تاخیر + یکماه قبلش میشه ۸۰ روز پیش 

یعنی ۸۰ روز پیش اولین روز آخرین قاعدگی بوده، درسته؟

۸۰ تقسیم بر ۷ میشه ۱۱ هفته و سه روز 

***** مـــــــــعجزه زمانی اتفاق می افتد که تو به جای انرژی بخشیدن به ترس هایت، به رویاهایِ زیبایَت انرژی بدهی، به جای باور کردنِ ترس هایت، رویاهایت را بـــــاور کنی. همه ی زندگی روی همین دو واژه استواره : بــــــــــــــــــــــاور ، تمـــــــــــرکز
بله چون بارداری بر اساس هفته از اولین روز آخرین قاعدگی حساب میشه ، ۵۰ روز تاخیر + یکماه قبلش میشه ۸۰ ...

خب میگه وسطای شهریور عادت شده پس ۷ ۸ هفتشه

میشه برای شادی روح پدر و مادرم یک صلوات بفرستید مظلوم از این دنیا پر کشیدن  
بله چون بارداری بر اساس هفته از اولین روز آخرین قاعدگی حساب میشه ، ۵۰ روز تاخیر + یکماه قبلش میشه ۸۰ ...

و اگر اینجوری باشه باید بری سونوی ان تی چون دیر بری فایده نداره ، الان موقعشه 

امروز برو دکتر اول سونوی معمولی انجام میشه تا تاریخ دقیق بارداری مشخص بشه

ولی از عدد بتا مشخصه هفته ده رو رد کردی

***** مـــــــــعجزه زمانی اتفاق می افتد که تو به جای انرژی بخشیدن به ترس هایت، به رویاهایِ زیبایَت انرژی بدهی، به جای باور کردنِ ترس هایت، رویاهایت را بـــــاور کنی. همه ی زندگی روی همین دو واژه استواره : بــــــــــــــــــــــاور ، تمـــــــــــرکز
پس امرز حتما برم دکتر ممنون عزیزم از راهنمایی هات موفق باشی

آره حتما برو عزیزم 

مواظب خودتو  اون کنجد کوچولوت باش😘

فاطمه حسنا مامان همیشه تو قلبم میمونی فرشته ی آسمونی من😔💗الهی و ربی من لی غیرک؟                 💚اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم💚