2777
2789
۵۰ روز

پس هفته دهمی و تازه فهمیدی بارداری؟! 

خسته نباشی استارتر 😅

***** مـــــــــعجزه زمانی اتفاق می افتد که تو به جای انرژی بخشیدن به ترس هایت، به رویاهایِ زیبایَت انرژی بدهی، به جای باور کردنِ ترس هایت، رویاهایت را بـــــاور کنی. همه ی زندگی روی همین دو واژه استواره : بــــــــــــــــــــــاور ، تمـــــــــــرکز

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

بچه ها میخوام جواب هر کدومتون رو ریپلای کنم ازم تصویر امنیتی میخواد ولی نمیده!!!!

بخاطر همین نشد جواب بدم.ببخشید

ممنون ازتون دوستان گلم بابت تبریکاتون

تقریبا ۵۰ روز گذشته از پریودم

ولی من حتی ی درصدم فک نمیکردم باردار باشم بخاطر همین پیگیر نبودم!!!!!

الان عدد بالا یعنی زمان زیادی ازش گذشته؟؟؟؟

اینو بگو.ماهم دو سه روز قبل موعد با بی بی چک علاف دستشویی می‌شدیم.اول خودمو میگم😁

دقیقا  

فاطمه حسنا مامان همیشه تو قلبم میمونی فرشته ی آسمونی من😔💗الهی و ربی من لی غیرک؟                 💚اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم💚
بچه ها میخوام جواب هر کدومتون رو ریپلای کنم ازم تصویر امنیتی میخواد ولی نمیده!!!! بخاطر همین نشد جو ...

بله دیگ حداقل دوماهته الان بری صدای قلب کوچولوشو راحت میشنوی😍

فاطمه حسنا مامان همیشه تو قلبم میمونی فرشته ی آسمونی من😔💗الهی و ربی من لی غیرک؟                 💚اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم💚
دروووووووغ؟؟؟؟؟!!!!!! هفته دهم؟؟؟؟؟!!!! یاعلی

تاریخ آخرین پریودت؟