2777
2789
عنوان

کرونا..

| مشاهده متن کامل بحث + 199 بازدید | 18 پست
بچه ها رو درگیر نمیکنه نهایتا ۵ روز

خود خواهرم درگیر شده نه بچش

فقط 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خدایا به حق محمد وآل محمد  (اللهم صل علی محمد وآل محمد)به من و همسرم و فرزندانم و پدر و مادرم و خواهرام عمر طولانی و تن سالم بده و مریضی ،گرفتاری،سرطان،چشم زخم،تصادف و شر جن و انس بد رو از ما دور نگه دار .(اللهم صل علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم)

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ی دستوری بهت میگم درست کن حتما بخور تا بدن دردت بیفته ۷حبه سیر رو با کمی میخک بریز تو قابلمه و ۷است ...

مرسی عزیزم انشالله خواهرتم زود خوب بشه من بدن دردم خوب شده فقط الان بینیم کیپه و سردرد خفیف دارم گلومم انگار یچیز گیر کرده

آرزومیکنم زیرتموم کارنامه های زندگی امضای خداباشه  
دعا کن منم خوب بشم الان خودم سرفه میزنم سرفه خشکه 

منم اتفاقا داشتم نه زیاد 

ما خواهرم که خیاط چهلم امام حسین حلیم داشتن رفتیم پای حلیم منو شوهرم دوتا بچه هام خواهرم و شوهرش سه تا بچه هاش خانواده اون یکی خوارم با دوتا بچه های شوهرش با ۵ نفر دیگه درگیرش شدیم هیچ کس به جز داییم نرفت تست بده گفت مثبت بوده همه خانما حس چشایی و بویایی رو از دست دادن من فقط بویایی بود خواهرم میگفت قند تو دهنم رو مزه ش رو حس نمیکنم من بوی سیر به اون تندی رو حس نکردم ولی راستش تست ندادیم