2777
2789
عنوان

کرونا..

199 بازدید | 18 پست

همه علائمشو دارم الانم انگار لقمه تو گلوم گیر کرده دماغمم کیپ شده خیلی میترسم..بچه هامو چی کنم خدایاا خودت کمک کن

آرزومیکنم زیرتموم کارنامه های زندگی امضای خداباشه  

با آب جوش آب نمک قرقره کن 

چند بار 

یه سیر بزار تو دهنت چند بار گاز بزن نصف نشه فقط اون موادش باعث میشه عفونتی چیزی باشه خشک شه 

اسفند دود کن

بخور جوش شیرین بگیر در جا خوب شی به احتمال زیاد سرما خوردگیه سادس 

فردا هم لیمو شیرین بخر و دائم دمنوش دم کن 

دارچین و هل 

آویشن

زنجفیل بخور تا شب خوبی ان شالله

برای  تعجیل در امر  فرج آقا امام زمان  صلوات 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

جزو علایم کرونا نیست ک من حالم از تو بدتر بوده فهمیدم سرماخورده ام

تب بدن درد سردرد سوزش چشم و بینی الان شیش روزه الان اونا خوب شدن فقط کیپ شدن بینی و اینکه انگار تو گلوم چیزی گیر کرده رو دارم

من سرما خوردم بدنم درد میکرد حس بویایی نداشتم بنظرتون کروناست 

اره منم حس بویایی و چشایی ندارم لکتر گفت کرونای خفیفه الان همه کرونا میگیرن سرماخوردگی نیس

اصلا ب خودت تلقین نکن ک کروناست حتما سرماخوردی زود خوب میشی منم سرماخوردم افتضاح دیگه خوب شدم

چی کنم اخه خیلی میترسم😢😢😢😢8ماه هیجا نرفدم اخرش شوهر خواهرشوهرم فوت شد رفدم اونم دوتا ماسک دستکش اصلا نمیدونم چی کنم

خواهر منم بچه کوچیک داره ۵ روزه درگیره کروناست خیلی بدن درد داره لطفا برای سلامتیش ی یاحسین بگید 😔

فقط 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خدایا به حق محمد وآل محمد  (اللهم صل علی محمد وآل محمد)به من و همسرم و فرزندانم و پدر و مادرم و خواهرام عمر طولانی و تن سالم بده و مریضی ،گرفتاری،سرطان،چشم زخم،تصادف و شر جن و انس بد رو از ما دور نگه دار .(اللهم صل علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم)

من خیلی سر درد داشتم و کاسه های چشمم درد میکرد علائم رو دارمم این دوهفته ست الان خوبم خودمو قرنظینه کردم اخه رفتم دکتر دکتره گفت انفولانزاست رفتم دارو گرفتم از دکتر داروخانه پرسیدگ گفت خودتو قرنطینه کن ولی تست ندادم

من خیلی سر درد داشتم و کاسه های چشمم درد میکرد علائم رو دارمم این دوهفته ست الان خوبم خودمو قرنظینه ...

دعا کن منم خوب بشم الان خودم سرفه میزنم سرفه خشکه 

چی کنم اخه خیلی میترسم😢😢😢😢8ماه هیجا نرفدم اخرش شوهر خواهرشوهرم فوت شد رفدم اونم دوتا ماسک دستکش ...

خب رعایت کردی دیگه نگران چی هستی

میخوای ی تست بده خیال خودت راحت میشه

چی کنم اخه خیلی میترسم😢😢😢😢8ماه هیجا نرفدم اخرش شوهر خواهرشوهرم فوت شد رفدم اونم دوتا ماسک دستکش ...

ی دستوری بهت میگم درست کن حتما بخور تا بدن دردت بیفته

۷حبه سیر رو با کمی میخک بریز تو قابلمه و ۷استکان آب روش بریزبزار انقد بجوشه تا ی استکاننش بمونه اون رو بخور مثل آب روی آتیشه انشااله

اگه مفید بود برای سلامتی خواهرم صلوات بفرستید 

فقط 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خدایا به حق محمد وآل محمد  (اللهم صل علی محمد وآل محمد)به من و همسرم و فرزندانم و پدر و مادرم و خواهرام عمر طولانی و تن سالم بده و مریضی ،گرفتاری،سرطان،چشم زخم،تصادف و شر جن و انس بد رو از ما دور نگه دار .(اللهم صل علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم)